/i/Devlet

  1. 1.
    +25 -8
    CHP:Bu seçmen içinde çikar için Chp ye oy atacak secmen yoktur.Chp secmeninin sayisi sabittir yüzde 25.Bu secmen kendi icinde Koministler, sosyalistler,sosyal demokratlar, ulusalcilar ve Kemalistler olarak ideolojilere ayrilabilir.
    Chp secmeninin cogunlugu Alevidir fakat Laik-Sunni secmenleri de göz ardi edilemeyecek kadar fazladir.
    Chp seçmenini ele alirsak, çoğunun düzgün bir işi ve hayati oldugu icin kolay kolay eline silah alip sokaklara dökülecek bir seçmen değildir. Turkiyede en az silahlanmis seçmen türü Chp dir. Gezi olaylarinda potansiyel güçlerini kanitladilar fakat olasi bir iç savas durumunda ülkeyi en çok terk edecek secmen Chp secmenidir.
    ···
    1. 1.
      +8
      helal et
      Dünya değişiyor... Bunu suda hissediyorum. Toprakta hissediyorum. Kokusunu alıyorum. Eskilerden pek bir şey kalmadı... Zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık.
      Her şey muhteşem yüzüklerin yapılmasıyla başladı. Üç yüzük varlıkların en arifi, en zarifi olan ölümsüz elflere verilmişti. Yedisi mahir madenciler ve zanaatkarlar olan, dağların derinliklerinde yaşayan cücelere. Dokuz yüzük varlıklar arasında güce en düşkün olan insan ırkına bahşedilmişti...
      Bütün ırklara hükmedecek gücü muhafaza ediyordu bu yüzükler. Lakin hepsi, elfler, insanlar, cüceler... Hepsi ama hepsi kandırıldı. Mordor diyarında, Hüküm Dağı'nın ateşinde gizlice dövmüştü karanlıklar efendisi Sauron hükmeden yüzüğü, diğerlerine hükmedebilmek için. Bütün zulmünü, kinini ve tüm yaşamlara hakim olma iradesini kattı bu yüzüğe, hepsine hükmedecek tek bir yüzük!
      ···
    2. 2.
      +2
      Lan sosyalist , komunist birinin Chpyle işi olmaz oluyorsada Sosyalizmi bilmiyor demektir. Yanlış bilgi aktarmayalım
      ···
      1. 1.
        0
        Kanka bildiğim kadarıyla Koministler Kominist parti zaten baraji gecemedigi icin ona atmiyor oylar akp ye gitmesin diye Chp ye atiyorlar ben oyle biliyorum
        ···
      2. 2.
        0
        Yok bro tüm komunistler Kp ye atmıyor. Ama chp ulusalcı bir parti aşırı solcu bir adamın chpyle işi olmaz
        ···
   tümünü göster