/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +30 -3
    Edit 2 : Hikaye bitmiştir herkese çok teşekkürler.

    Edit : Özelden çok soran olmuş o mavi malum program ne diye. Arkadaşlar burdan yazayım herkes faydalansın. Programı bi çoğunuz bilir connected2 diye birşey. Ama artık kullanmam etmem. Zaten telefonda duruyordu yazan olursa giriyordum.

    merhaba sözlük yeni bi hikayemle sizlerleyim
    hikayemi fazla uzun tutmadan sizi sıkmadan anlatmaya çalışacağım.
    gececi tayfaya selam olsun gece burda olsun herkes...

    Oncelik kendimi tanitayim. ben usama. Universitede okuyorum yas 20 olmus. Cok arkadasim vardir ama inanin cogu bes para etmez menfaat dunyasi cikar iliskisi tipinde insanlardir. Hani cok cevrem vardir diye gecinenler olur, on tane 10 kurusta 1 lira eder iki tane 50 kurusta 1 lira eder mantigi. Yani ihtiyacim olan iki 50 kurus yokta cevrem 5-10 kurusluk insanlarla kaynar. Fazla uzatmadan hikayeye geciyim...

    başlıyalım inceden.

    Telefonumda o mavi site, malum anonim chat programi kurulu duruyordu ta ki o mesaj atana kadar. Hic kullanmam etmem hergun 1-2 kisi selam yazar cevap veririm sonrasi yok... Hayatimi etkileyecek, sabah uyandigimda bu ne lan dunun aynisi dedigim gunlerime renk katacak sahis mesaj atti. Sohbet gunde bikac mesajla devam etti gunlerce. Mesajlarin gitmemesi, bildirimin gelip mesajin gelmemesi derken konusmalar baya aksadi. Bikac gun konusmadik ama ekgibligini hissetmedim hic tabi cunki umrumda degildi pek.bu Tekrar yazdi iste devam ettik whatsapp'a felan gectik. Asil olay burda patliyor. Cok kizla boyle whatsappa gectik ama uc bes mesajdan sonra tikanmalar basladi konu bulamadik yazasim gelmedi felan ama bu cok farkli oldu. Hic konu bulamama, ne yazsam acaba stresi olmadi, hergun gunaydin mesajindan iyi gecelere kadar yazisiyoruz.
    ···
   tümünü göster