1. 1.
    +1 -2
    Biz öğrenciyiz evimizde televizyon yok. Olsa da izlemem zaten amk ama bütler bitince memlekete gittim açtım tv yi o ses türkiye var. Orrrrrospu çocuğunun biri çıkmış ahmet kaya söylüyor. Hlakın gözünde ahmet kaya haksızlığa uğradı vb gibi sylemlerden prim yapıyor.

    Peki kimdir bu ahmet kaya denilen kişi?

    Kendisi has pkklıdır. itiraz edenin anasını gibeyim. Yok barış istiyordu filan bunlar yalan palavra amk hatta dgm de yargılanan bir orrrrospu çocuğudur. Bununla gurur duyar. Pkklı olduğunun ispatı:

    https://www.youtube.com/watch?v=FuJh2YLjXpE

    sonuna kadar izle sonunda güzel bir cümlesi var oradan anlarsın.

    O ses türkiyede ahmet kaya söyleyip halktan prim kasarak tur atlayan onursuz huur çocuklarının linkini atmam. Youtube gir istemediğin kadar var.

    Tankurt Manas kardeşimiz adından da anlaşılacağı gibi Türk Milliyetçisi bir kardeşimiz. Sanattan anlamayan pkklı k*rtler ahmet kaya şarkısını duyduğu an o söyleyene oy atıyor. Sesinin hiçbir önemi yok. O soysuz huur çocukları birbirine sahip çıkarken biz kendi vatan evladımıza sahip çıkamıyorsak bu bizim ayıbımız.

    Bunlar küçük ama önemli şeyler. Bugün amed sportif aş adlı pkk yuvası kulüp bursayı yendikten sonra galibiyeti k*rdistan halkına armağan ettiler. Faşizmi yendik tarzı söylemleri oldu. Ama bizim saflar için uzaktan bakılınca alt tarafı bir ön eleme maçı. Bu bölücü huur çocuklarına hiçbir platformda göz açtırmamamız lazım. Biz birbirimize sahip çıkmazsak yarın ne senin 1000 yıllık k*rt kardeşin sana sahip çıkar nede din kardeşin araplar.

    Özet: Birbirimize sahip çıkalım

    edit:çüküleyen içimizdeki pkklılar
    ···
   tümünü göster