/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2 -4
    arabın yazdığı kitapta arap ırkçılığı yoktur diyo. eğer dine karşıysanız gibi cümle kurmuş cahil pekekent. dine niye karşı olalım amcık ağızlı. din bize karşı. insanlığa karşı.

    yani kurduğun her cümleyi çürütürüm de uğraşmaya değmezsin cahil pekekent: amk tatlı su müslümanı seni. ana dili arapça olan birinden daha iyi bilicen sen islamı. he yannanım he.

    (bkz: arabın dini beni hiç ilgilendirmiyor)
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      tamam ben de cahil olduğunu görüyorum ve söylüyorum. herkes söylemez. kıymetini bil.
      ···
      1. 1.
        -2
        barış diye ortalıkta gezinen bir siyasi parti var. ona bir bak, sonra düşün bu barış kelimesini kimler ne amaçla kullanıyor diye. o bebek poposu gibi pürüzsüz, hiç kullanılmamış beynini birazcık kullanman dileğiyle.
        ···
    2. 2.
      +2
      Biri diyoki mavi guzel oburu diyoki kirmizi mavi diyen diyoki sen cahilsin kardes lutfen cik git senin gibi beyinsizleri dunyaya getiren anaya babaya yazik
      ···
      1. 1.
        -4
        cahilsin huur çocuğu söylemeyelim mi? 2 tane üniversite bitirdim bırak da cahile cahil deme hakkımız olsun.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Bide bu cikti herkes herkese cahil diyo kibrine soktumun annesizi iki universite bitirdinde adammi oldun yaragimla bitiririm iki universiteyi huur cocuguna bak duyanda uzaya ziplayarak cikiyo sanacak senin gibi gibikler yuzunden ulke bu halde kibirli pic
        ···
      3. 3.
        -1
        bilime, okuyana, araştırana, bilgiye saygın yok, bi de senin yüzünden ülke bu halde diyosun huurnun evladı. üniversite diploması meçhul, imam hatip lisesi mezunu adamlar yönetiyo ülkeyi.

        senin ben zebellahını gibeyim. arap taşağı yalacı huur çocuğu.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster