/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +59 -17
    yıl 2056 gilese gezegeni dünyaya gezegenlerini temsil etmek için bir uzaylı yollar, yollamalarının amacı insanların uygarlık düzeyini, uysallığını test ettikten sonra uygarlıklarını dünya ile birleştirmektir... (aynı zamanda türler arası ciks içinde iyi bi fikirdi) Uzaylı herzamanki gibi yatağından kalkıp günlük rutinine hazırlanmaya başlar, kahvaltısını ettikten sonra işe doğru yola koyulur. Uzaylının iş arkadaşları ve insanlarla arası çok kötüdür onlarla bi türlü uyum sağlayamaz. Kötü bi iş gününden sonra borcunu yatırmak için vergi dairesine gider.

    uzaylı=u
    vergi dairesi yetkilisi=v

    u: merhaba ben borcumu ödemek istiyorum
    v: bu tip ne kafana sokayım senin şekilsiz huur çocuğu
    u: fazla uzatma borcumu ödeyip gidicem
    v: polemiğe girme giberim anneni

    uzaylı zorda olsa sonunda borcunu ödemeyi başarır. uzaylının insanlarla diyaloğu sürekli böyledir. yorgun bi günün sonunda dertlenen uzaylı içki almak için markete gider markettende bi ton küfür yedikten sonra içkisini alır. sahile kendi köşesine çekilip kafayı çeker gisele gezegenindeki babasını arayıp senin anneni gibeyim huur çocuğu niye annemi giberken prezervatif kullanmadın diyip telefonu kapar. Ertesi günü bir telefon açıp gisele gezegenindeki temsil ekibini arar ve insanların hiçte uyumlu olmadığını söyler. Gece yarısı gezegeni terketmek üzere uzay gemisine biner gisele gezegenine yani memleketine döner.
    babasından bi ton dayak yedikten sonra... Bundan yıllar önce dünyayı yoketmek için kurulmuş düzeneğin düğmesine basar. Çünkü uzaylı için gelişen teknolojileri ile insanlar artık bir tehdit unsuru haline gelmiştir.

    (ayrıca dünyadaki çıtır kızlar içinde biraz
    pişman olmuştur)
    ···
   tümünü göster