/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +8 -2
    Ali gittikçe daha huzursuz olmaya başlamıştı. Görüşmelerimiz azaldı. Yaklaşık iki ayın sonunda Ali bana Ece yi sevdiğini ve ona yaptıklarımızın haksızlık olduğunu söyledi. Ben de onun yanına gitmeyi kestim. Zaman zaman gidip onu izledim eskisi gibi. Kimi zaman dışarı çıkarıp deliler gibi öptü, kimi zaman yüzüme bakmadı. Kimi zaman da Ece yanına gelirdi, bizim gibi mutlu oluşlarını izlerdim.
    Ben aylarca böyle acı çektim. Ece yaz tatilinde Work and Travel için Amerika ya gitti. Dönüşte de ben eskisi gibi değilim diyerek Ali yi terk etti.
    Ali haftalarca gözümün önünde eridi bitti o kız yüzünden. Ece ise şimdi belki onuncu sevgilisine geçti.
    Ben hala o bara gidiyorum. Yalnız içip ağlıyorum. Bu kez Ali hazırlamıyor içkileri. Ali de yan masamda içiyor. Ağlıyor. Saçlarımı koklayıp geçiyor yanımdan. Bazen dayanamayıp dokunuyor hatta. Ama susuyorum.
    Ece hala en yakın arkadaşım. Hala Ali ve ben dışında kimse bu hikayeyi bilmiyor.
    Siz hariç.
    ···
    1. 1.
      -1
      bitti mi
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Bitti evet
      ···
      1. 1.
        +1
        Bunları kayseridemi yaşadın kız , isimleri değiştirmiş olduğunu varsayarak soruyorum... buna benzer bir olay hatırlıyorum da.
        ···
      2. 2.
        0
        Oha Kayseriliyim?? Ama Mersin de yaşadım
        ···
    3. 3.
      +1 -4
      sevişen insanları görünce ya da duyunca bi ben mi çıldırcak gibi oluyorum 20 yaşıma geldim hala bakirim abi yok çıldırcam tipsiz de değilim fakir de değilim
      ···
      1. 1.
        0
        yalnız deilsın
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster