/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    0
    Beyler ben kullandım (şimdiden söyleyeyim dalga geçmiyorum çok ciddiyim) 13 yaşında motogiblet kazası geçirdim 5 ay sonrada annemi kaybettim pgibolojim ciddi anlamda bozuldu ilaç tedavisi gördüm bu yüzden hormonal dengem bozuldu bozulmuş yani sonradan doktora gidince ve bedenimdeki etkilerden öğrendim ergenliğe girmişim ama sadece boyum uzamış ergenlikte görülmesi gereken diğer değişimler görülmedi(kıllanma, sperm üretimi vs.) o yüzden doktora gidip ayriyetten hormon tedavisi aldım ilaçlar kullandım. Yaş 17 olunca tekrar gittim doktora çünkü penisim normalden çok küçüktü birkaç ilaç daha kullandım ama pek etki etmedi o yüzden penis protezi kullandım penisim 8-9 santim idi şuanda tam 13 santim. Penis protezini kullandığımda 18 yaşındaydım şuanda 20 yaşındayım hala aynı bir değişiklik olmadı.Hap vs kullanmayın doktor çok anlattı bana ama penis pompası kullanabilirsiniz 150-200 liralık olanlar gerçekten işe yarıyor. Yaşınız 15-17 arası ise doktora gidin size hormon takviyesi yaptırabilir veya doktorda penis pompası kullanın diyecektir. Sorunuz varsa cevaplarım.

    Not: dalga geçebilirsiniz beyler yapacak birşey yok zor günler geçirdim benim böyle oldu yalanına sokuyumcular kendilerini yormasın.

    Küçük kardeşiniz varsa bakarak olun bu işin şakası yok sağlık sonuçta erken tedavi çok önemli allah korusun kısır bile olabilir.
    ···
   tümünü göster