/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    bak panpa ben de gönül vermiştim bu işlere sonradan harita programlamaya başladım ( google maps gibi )

    -- Grafik --
    Eğer oyunu üç boyutlu yapacaksan beline kuvvet kaliteli texture'lara ihtiyacın ve ben oyun motoru olarak da Cry Engine ya da Unreal Engine 4 öneriyorum. Çünkü oyunu satmak istiyorsan dikkat etmen gereken bir önemli detay da grafik.

    -- Oynanış --
    Aslında bence en önemli element bir survival oyunu için çünkü zaten bu türde hikaye çok iyi olmaz zaten 16 yaşında hikaye yazsan karakter iki adım atar sonra gibişir aq. Neyse oynanışı becerebilirsen Dark Souls'lar gibi yap. Karakterin ağırlığı olsun hissetsin böyle. Ama çok da zor yapma normal modunu. Hardcore Mode yap bir tane o hayvan gibi zor olsun böylece core kitleye de hitap edersin.

    -- Hikaye --
    Hikaye yapma böylesi daha iyi emin ol.

    -- Multiplayer --
    Bir survival oyununda ikinci en önemli etken. Arkadaşınla oynuyorsun mesela ne istersin bunu düşünerek ilerle. Kesinlikle oyunun Deathmatch gibi modları olsun ama sadece bunlar olmasın mesela multiplayer tower defance gibi modları da olsun eğer dediklerimi yapmayı başarırsan oyunun adını söyle indirimsiz alacağım.

    Dediğine gelelim harita mevzusuna haritanın etrafını sağlarla çevir oyuncunun çıkamayacağı öyle görünmez duvarla olmuyor yannanım. Sonra haritada bir ana ada olsun bir de onun yanında küçük adalar olsun bu küçük adalara önemli şeyler koy ( atıyorum oyunda kuşburnu önemli olsun ama sadece bu adada bulunsun ) neyse 31 çekmeyi bırak ve tavsiymi okumaya devam et aq liselisi. Bunları yaparsan kesinlikle oyunun metacritic'ten 85 üzeri alır garanti ama rekldıbını iyi yapman gerekir zaten buraya yazarak iyi bir reklam yaptın biz inci ailesi olarak arkandayız.

    Inci Games Inc. Fikir Danışmanı
    KapitalistSosyalist
    ···
    1. 1.
      0
      Hikaye konusunda cok haklisin ben de oyle dusunmustum survival oyununda hikaye mi olur amk (yapamiyom dediyom da... )

      Dark Souls a da bi bakayim

      harritaya gelince bende bir ada yapmanin oyuncuyu kisitlandirmak oldugunu dusunmustum o yuden birden fazla ada yapmayi dusunmustum ama ana ada fikri daha iyi eyvallah
      ···
    2. 2.
      0
      o kadar beğenmişsin bir şukuyu çok görmüşsün ayıp @76.1
      ···
   tümünü göster