/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    ~~Lisede sevmiştim o kara gözlü, nazlı, cilveli kızı. Nasıl da yürek yakıcı bakışları vardı. Tıpkı werther'in lottesi gibi. Bir içimlik su.

    Sevdim, çok sevdim.
    Ama bu yandan çaktığımın kaltağı ne yaptı, yüz vermedi. Dediler bana :" olm manyak misin, kiz senin neyine baksin, şu kiloya bak şu yaga bak." Ben de hırs yaptim kilo verdim, kılık kıyafetime çeki düzen verdim, tipim yerine geldi. Sonra ayşe yine sevmedi beni, ben daha cok baglandim.

    Sonra dediler bana:" olm git kendini gelistir, kızlar zekaya entelektüel birikime bakarlar." Ben de soluğu kütüphanede aldim. Dostoyevski olsun voltaire olsun nietszche olsun, okudum yalayip yuttum, harika bir diksiyon gelistirdim. Ama ayse yine sevmedi.

    Sonra dediler bana:" kariyerin olsun, kizlar paraya güce taparlar ayse de öyledir." Ben de hırs yaptim. Güzel bir mesleğim oldu, ciddi anlamda iyi para kazandim. Sonra gittim ayseyi istedim, varmadi namussuz. Sonra dedim kendime:" artik pes et, 10 yildir pesindesin olmadi iste, birak gitsin."

    Beyler, ayse bana sevgisini vermedi, ama cok sey verdi. Eger bu kadar fit ve saglikliysam bugün ayse sayesindedir. Entelektüel birikimli kültürlü bir insansam bu ayse sayesindedir. Eger bir şirketin genel müdürüysem bu ayse sayesindedir. Eger ayse olmasaydi belki bunlarin hicbiri olmayacakti
    ···
   tümünü göster