/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +24
    ya bakireliği geçin. kız erkek de farketmez. ama siz evlenmeyeceğiniz biriyle o kadar yakınlaşmanın iğrenç olduğunu gerçekten düşünmüyor musunuz? hem size iğrenç hem karşınızdakine. ben insanlarla daha yakından konuşamazken başka insanlar nasıl bu kadar yakın olup da sonrasında övünüp üstüne üstlük yapmayan birini arıyor gerçekten anlamıyorum.
    ···
    1. 1.
      +1
      bu konu hakkında da sükseli bi yazı yazmıştım. buyrunuz efenim;

      " patlak kızlarla kimse evlenmesin kampanyası

      tez vakitte sosyal medya aracılığıyla duyurulması gereken kampanyadır. bu kızlar iyi alıştı " beni olduğum gibi kabullenen erkek gelsin, yobazlarla işim olmaz ", " benim geçmişim beni ilgilendirir bana kimse karışamaz " , " namus bacak arasında değil zihindedir pis cahiller " mottolarıyla gece gündüz her sevgilisine bitaraflarını dövdürmeye. sabah akşam pompadan pompaya koşmaya. yaş 27 e dayanınca da durulur bu kahpelerin geneli, " ırtık çıcık biyitmik istiyirim, ifindi bi irkik iriyirim " düşüncesiyle etrafındaki iş güç sahibi, efendi tipleri kafalamaya çalışır. işte bu sebeple, patlak kızlarla kimse evlenmesin kampanyasını duyurmalıyız. bu kaşarların tümü ortada kalmalı, en son birbirlerinin bitaraflarını yalarlar artık. geriye allah korkusu olan, sadık, dürüst, güvenilir, temiz ve namuslu hanım hanımcık kadınlarımız kalır. onlarla mutlu bir yuva kurabiliriz. söyleyin, hangimiz kabul edebilir, minicik evladımızın süt emdiği göğüsleri daha önce mındar edilmiş, attırılmamış hücresi bırakılmamış bir anneyi? hangimiz kabul eder, yavrumuzun çıkacağı yuvaya daha önce kimlerin girip çıktığının muamma olduğu bir kadını.. hiç birimiz tabi ki..

      evet, patlak kızlar bizden uzak dursun. kendileri gibi ruhu pislik, garabet, iğrençlikle dolu erkekleri bulsun ve tak çukurunda boğulsunlar diyor, yazıma son veriyorum. umarım bu sözlerim sosyal medyada büyük bi yankı uyandırır ve bu kızların tümü ölene dek ortada kalır. "
      ···
   tümünü göster