/i/Tespit

  1. 1.
    +6 -12
    Büyük yanlış içindesiniz. Kan diye birşey yoktur. Sadece öğretiler ve adetler vardır. Bir çocuk dünyaya gelirken ona ne aşılarsanız, bilinç altı ona göre şekillenir ve ileri hayatta onunla kalır hep. Ayrıca Türk kanı taşıyan pkk'lılarda çoktur. Pkk'nın yönetım kadrosunda türkler vardır baya. Diğer yanlışın insan olmak varken senınle aynı kanı taşıyan ınsanın haklarını savunmak demıssın. Bır kere Türkiye melez bir ülkedir safkanlık söz konusu değildir. Çok çok azdır. Tabi Türk kanı olabilir ama görüşünüz yükselmiyecek bence boşuna uğraşmayın. Evrensel olun ve insani olun biraz.
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      Melez? Senin kanın bozuk olabilir lakin bunu koca bir ulusa yıkamazsın. Melez isek neden yüzyıllardır adımız Türk? Neden dilimiz Türkçe yaşayışımız, kültürümüz Türk ki senin gibi soysuzlar onu da bozmaya çalıştılar ve belli bir kesimde başarılı oldular.
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      ülkenın uyguladıgı asımılasyondan dolayıdır. ve türk halkında sahip olan duygudandır. bu ülkenin ermenisiyim de zamanında ben türküm dedi.
      yani önce bir araştırman lazım biraz bunları. Bugün annesi gürcü babası türk olan birisi zaten türküm diyor. Ayrıca çerkezler, lazlar filan bunlar türk gibi yaşıyor. çünkü kendi isteğiyle yapıyorlar ve bazıları da asimilasyona uğramıştır zamanla. kürtlerden araplardan geçilmiyor ülkücü ocakları gir bir bak.
      ···
    3. 3.
      0
      ermenilerin lazların ne dediği ya da ülkü ocaklarında arap kürt bilmemne olduğu bizi neden ilgilendiriyor? Biz Türk oğlu Türküz. O kadar incelersen bu gün Afrikada bile saf kan zenci bulamazsın globalleşen dünyada ki bütün dünyaya yayılmış yüz yıllardır 4 kıtada at koşturan Türklerinde saf kan aramak saçmalıktır lakin babamız Türk atamız Türk tarihimiz Türk diğer milletler bize Türk diyor. Benim babam Anadolu Türkmeni annem Kırım göçmeni kuman Türkü. Türkiyenin de %80i Türk iken sen ne hakla ismi bile Türkiye olan ülkeme melez ülke dersin?
      ···
    4. 4.
      0
      hadı bana kanıt goster %80'ı türkmus yalanını sıktıgım ya. kanıtsız konusma amk veledi
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster