/i/Tespit

https://encrypted-tbn3.gs..._C4W-tjr55I9Y_-iTnSoWAxCQ
  1. 1.
    +4 -1
    Biraz uzun ama okuyun beyler bu huur çocuklarını görün.
    Evet gençliğimizi çalan o oyun şuan veletlerin eline düştü ve oyun aşırı derece kalitesizleşti. Nedenlerini sayıyorum.
    1-Lvl sınırının 105 olması
    Be dıbına koydugumun cocukları, siz önce ticket sistemindeki gibik yetkililerinizi adam edin. Adama çarım soyuldu diyorum beni 3 ay oyalıyor en sonunda yeter be kardeşim ben çarımı istiyorum dediğimde seni mahkemeye veririm düzgün konuş diyor. Sırf 99 lvller oyunu bırakmasın diye 105 lvl e çıkardılar.
    2-Beta Mapler
    Be dıbına koyduğum normal mapler neyine yetmiyor git kızılda kasıl sürgünde mis gibi exp geliyor. Bu beta maplar 2012-2013 gibi geldi zaten o dönemde oyuncular eski metin2 tadını almak istiyordu sen iyice onları emek pvp swlere yolladin.
    3- Sırf para için oyunun veletlere kalması
    Be dıbına koyduğumun çocukları babasından alıyor parayı hayvan gibi ep çekiyor sonra piyasanın anası gibildi. Şunlara bi sınır getirsene. Siyah çeliğin +0 ı 50 m di amk. Şimdi 20-30 k dan satılıyor.
    4- Level sınırının 120 olması
    Onuda şimdi öğrendim 3 senedir oynamıyorum bu gibkoluklar yüzünden. Bi baktım sıralamaya adam 120 lvl.
    5-Serverların birleştirilmesi
    Dünyanın en saçma olayıdır.
    Zamanında 20 günde 1 yeni server açarsan ve bi süre sonra çoğuna kayıt olmayı engellersen bi süre sonra online sıkıntısı çekersin tabi amk. Bi köyde 10 kişi nedir amk eskiden ch4 de bile 40-50 kişi olurdu köyde.
    Not: 2005-2012 aralığında oynadım epey çarım banlandı soyuldu. Bu oyundan iyi para da yedim çar satışlarından oyunun butun herseyini biliyorum soruları olan varsa özelden sorabilir.
    https://encrypted-tbn3.gs..._C4W-tjr55I9Y_-iTnSoWAxCQ
    ···
   tümünü göster