/i/Tespit

  1. 51.
    +7
    komünizmin köpeği olmuşsunuz nerede 40 çerisiyle saray basmış kürşad, nerede avrupaya illallah ettiren atilla, nerede bizansı bitiren fatih, nerede anka kuşu misali türkü tekrar yükselten gazi mustafa kemal?
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      panpa bu rus sevici ruslardan baska bir tak bilmez bu amk komunisti bunlarin tarihdeki komutani bizimkilerin yaninda er sayilir biz 40 kisiyle saray basmis adamlariz tanka topa guvenip herkesi ezen andavllardan diyliz
      ···
    2. 2.
      -2
      40 kişilik saray basıp başaramadan kaçan adamların torunlarıyız. Kürşad'ı saray bastığı için değil bir amaç uğruna her şeyi göze alabileceği için saygıyla hatırlıyoruz.

      Attila'da senin atan değil. Senin atan olsaydı Macaristan'da yaşıyor olurdun ve sarışın mavi gözdün.

      Şuanda sen büyük ihtimalle yerli halkla karışmış Türkler'in torunusun. Benim ailem tamamen yörük olarak yaşadılar zorla yerleştirilene kadar. Göçebe olmamıza rağmen bizde bile Fars kanı var. Sidik yarıştırma benle.

      Fatih istanbul'u fethetti fakat en zayıf döneminde fethetti. Daha ordusu, filosu olmayan, tek avantajı 4. Yüzyılda yapılmış surları olan istanbul'u fethetti. Fatih'in daha önemli başarıları varken böyle şeylerle küçük düşürmeyin adamı.
      ···
    3. 3.
      0
      Amk komunisti abico
      Kapitalizme meydan okuyan devrimciyim diye gezen
      Gurcistanda heykeli devrilen liderin stalinin taşaklarini yalayabilirsin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster