/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Sa panpalar. entry giren bir panpaniz degilim ama uzun suredir trendde gordugum kizlar bana bakmiyor gibi entrylerden sonra bunu yazma ihtiyaci duydum. uzatmadan basliyim.

    Olay 5 sene once oluyor. lisedeyim o zamanlar tabi dıb zut pesinde gecen zamanlardi.ama tabiki butun emeklerimiz bosa cikardi. neyse okullar bitti yaz tatili basladi bizde ailecek kusadasina gittik. pederin babasindan kalan bir yazlik var butun akrabalar ortak kullanir. neyse orda ortamim yok cok sosyal biri degildim yalniz takilir genelde yatardim.o yaz kardesimin kiz arkadasiyla konusuyorduk watsapdan.ilk olarak kiz bana yazmaya baslamisti kardesimi soruyordu ariyordu daha sonra tatile ayni yere gitcez bulusalim dedi bende tamam olur dedim ama icimde bir suphe vardi cunku su ana kadar bir kizdan boyle bir teklif almamistim ve kardesimde binlik oldugundan bir tak vardir diye supheyle yaklasiyordum.

    Sonunda zaman geldi ve kizla bulustuk ama yalniz degildik kardesimin bir arkadasi daha vardi onlar ikisi takildilar (bu arada kardesim erkek ve diger arkadasi kiz)bende bana yazan kizla takildim (kiza sena dicem)sena ilk basta soguk davraniyordu heralde ilk defa gorustuk utanmistor falan diye cok ustune dusmedim ama bende cok heyecanliyim.kiz konustukca acildi ama ben kiza cok alisamadim. Kiz guzeldi bosnak gocmeniydi sari sac mavi goz ama o an bana cok cekici gelmedi. kiza o bulusmada cok kotu davrandim cok binlik yaptim. daha sonra kiz bana hep soguk davrandi ve mesajlarima cevap vermedi.

    Simdi ben bunu niye anlattim . beyler bende sizler gibi kizlar bana bakmaz tipsizim falan goygoylari yapardim ama sonucta banada bakan kizlar varmis . yani is tipte bitmiyor beyler bizler kendimizi kandiriyoruz. kizlar size bakmiyorsa tipinizden cok davranislariniza da ozen gosterin karakteriniz duzgun olursa kizlar zaten kendileri size gelirler.su an 21 yasindayim allaha sukur bi sevgilim var ama zamaninda cok zor gunler gecirdim.

    Eger okuduysaniz tesekkur ederim.
    ···
   tümünü göster