/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    Geldi yine Azeri düşmanı bin.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      ya gibtir git şurdan huur evladı
      ···
      1. 1.
        0
        Kes karaktersiz, adi seni. Ulan Azerilere bu kinin nedir lan senin?
        ···
      2. 2.
        -1
        Ya kardeş ? Durduk yere ne diye mevzu açıyorsun anlamıyorum ? Amacın gayen nedir ? Bunlarca hatırlamıyorsam 1 ay önce senle konuştuk tartıştık küfrettin küfrettim. Şimdi bu entryde bunu yazıp tekrar bunu sormanın amacı ne ? Hiç mi yüz yok sende yüzsüz herif. Ne boş insan varsa benim entryme toplanıyor. Sevmiyorsan nefret ediyorsan entrylerime gelme kardeşim hakkımda yorum yapma bu kadar mı düşüncesizsin.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        Ne düşüncesi lan? Açık açık küfürler et soydaşlarımıza ondan sonra, milliyetçi ayaklarına yat. Profiline Türk ile dost ol düşman olma, yaz. Asıl sana sormalı o soruyu. Sen nasıl bir yüzsüzsün de bu yazıyı yazabiliyorsun?
        ···
      4. 4.
        -1
        giberim seni soydaşını. Bak kardeşim sen benim kafa yapımı anlamadın galiba. Soydaşlar benim umrumda değil. Ben vatanımı milletimi seven bir insanım. Anladın mı kaltak herif. Azerilerden farkın yok senin düşüncesiz gerizekalı. Ben kendi devletimi vatanımı milletimi sınırlarımı ülkemi düşünürüm. Banane azeriden yavşak herif. Umrumda değil dıbına kodumun oğlu. gibtir git şuradan ya. Benim zaten anlatmak istediklerimi bunlar anlamadığı için kas kafalı oldukları yüzünden nefret ediyorum bu azerilerden. Ben Türk milliyetçisi bir insanım. Şu sözlükte benim o azeri entrylerimi ne hatırlayan var nede gelip türk bayrağı koyup şu milliyetçi ayağına yattın diyen var. Profilimi bugün düzenlediğimi hatırlatayım. Hiç ne resim vardı ne fotoğraf. Sen kimsin senin soyunu sopunu giberim yavşak oğlu yavşak ne yüzle yazıyorsun diyor anasını gibtiğimin evladı. gibtir git şurdan.
        ···
      5. 5.
        +1 -2
        Nick6na bakan birisi senin Azeri düşmanı Ermeni dölü olduğunu anlar. Vatanımı seviyorum, sadece kendi devletim diyorsun ama Arap zütü yalayanların tarafındasın. Senin ben etnik yapını gibeyim hemi. gibtir git. huur evladı seni. Artık bana tek kelime daha yazma, ırzını giberim senin.
        ···
      6. 6.
        +1 -1
        Ben azeri düşmanı değilim demiyorum. Nick altımda iyi yorum yok zaten. Senin zamanında entrylerime gelip küfredip 3 arkadaşına beğendiren bendim sanki. Her entry 3 beğeni alıyor dıbına çaktığım. Azerilerden farkın yok. Ermeni dölüymüş. Ya çok boş insansın. Arap zütünü senin anan yalıyor. huur çocuğu
        ···
      7. 7.
        +1 -1
        azeriler maldır olm mal aq :D
        ···
      8. 8.
        0
        mal değil bildiğin huur evladı hepsi
        ···
      9. 9.
        -1
        Sen pm'ye gelsene. Kimseye de entry falan beğendirmem ben. Arap zütü yalayanları kendine lider seçen birisinden de bu beklenirdi zaten. Karaktersiz bin. Azeriler ananı gibtiği için bu kadar kinlisin.
        ···
      10. 10.
        0
        giberim topunuzu orusbu çocukları.
        isteseniz de istemeseniz de Azerbaycan ve Türkiye kardeş ülkelerdir. Kodumun ermeni dölleri sizi
        ···
      11. 11.
        0
        Muallaklar azerbaycan türklerine laf ediyorsunuz sebebde söyleyin. Kendi milletini sevmek iyidir ama her önüne gelendende nefret edersen ilerde gote gelirsin.
        ···
      12. diğerleri 9
   tümünü göster