/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +13 -1
    Merhaba panpalarim. Sunu belirtmeliyim ki sozlukte cok eski degilim ama nedense burada rahat hissediyorum. Burada yasam kocu havasi yaratmak istemiyorum ancak sizinle bir seyler paylasmak istedim 1 kisiye bile yarari dokunursa ne mutlu bana.

    Simdi panpalarim ben 185im 120 kiloyum. Yaklagib 40 kilo fazlam var.Ben kac kez bu kiloyu verdim ve geri aldim. Inanin cok yorucu bir olay ve pgibolojik olarak da yikici bir sey. Sunu belirteyim ki sizi kilonuza bakmadan sevecek yaninizda olacak kiz vardir ancak cok nadirdir.Ben buldum ve inanin sansliyim. Oyle bi kiz bulsaniz bile onu mutlu etmek istemez misiniz ? Kizla sevisecekken nefes nefese kan ter icinde mi kalacaksiniz gobeginiz mi surtsun amk. Ayrica bu kilo illeti sagliga da zararli.2 kat merdiven cikiyosunuz nefes kalmiyor esnek olamiyosunuz amk. Beyler biz genciz bunu kendimize yapmayalim. Sahilde havali havali yurumeyi guneslenmeyi kim istemez ?Yasamin her alaninda zorluk.

    Panpalarim sizinle bu konu hakkinda bir video paylasmak istiyorum. Youtube da WHY DO WE FALL adli videoyu izlerseniz gaza getirrecektir. Oradan cok sevdigim bir alinti yapmak isterim.

    Pes etmek icin degil kazanmak icin agla. Zaten aci cektin odulunu al.

    Hayalinizi kimse size sunmaz. Gidip almamiz gerekir beyler.Pes etmeden yorulmadan millete nasil sert bi huur cocugu oldugumuzu gostermenin zamani gelmedi mi ?Ben bir seyleri degistirmek istiyorum ve kararliyim. Karar verin ve yapin beyler.Ben bundan sonra diyetteyim ve baklava yapana kadar durmayacagim. Sizi motive edecek sarkilar da verebilirim. Umarim bu yazim yararli olur da bi kac kisi kendini ozgur hisseder su sacma kilosan kurtulup.Bi insan neden yag cuvali olmak ister amk. Niye bi kadar yagi tasiyalim vucudumuzda beyler.Ben artik basariyi yakalamak size de yakalatmak istiyorum. Hepiniz saglicakla kalin. Kendinizi zorlamadan kilo verin. Sizi seviyorum
    ···
   tümünü göster