/i/Devlet

  1. 1.
    +267 -56
    1.Öncelikle Atatürkün Babasi Konya göçmenidir ve Ataturkun soyu KARAMANOĞULLARINA kadar dayanir. Annesi de aydin civarinda yasayan bir aileden gelmektedir. Iskan Politikasi sonucu Selanike yerleştirilmiştir.
    2.Atatürke Yunan diyenler Çok sevdikleri Osmanlidan dahi haberdar degillerdir. Iskan Politikasi Osmanlinin en onemli politikasidir.
    3.Masonlar ve Yahudilerin amaci şu değil miydi"Tek millet,tek din,Tek devlet"Adamlarin istefi tum dunyayi ayni fikir ve inancta birlestirmek(Yahudilik)
    4.Simdi Ataturkun sozlerine bakalim "Şüphesiz fikirlerin ve inançlarin farkli farkli olmasindan şikayet edilmemelidir.Çünkü bütün fikirler ve inançlar bir noktada birleşirse bu bir hareketsizlik belirtisidir, ölüm işaretidir"
    1930(Afetinan M.B ve M.K Atatürk'ün el yazilari s.509-512)
    Atatürk burada Yahudiliğin tam zitti şeyler soyluyor.Bu adami hala nasil yahudi ilan edebiliyorsunuz.
    5.Atatürk,bir ülkedeki tüm mason loncalarini kapatan tek liderdir. Isteyen internette araştirabilir.
    6.Hepsini gectim, Kendi halkini özgürlestiren bir adam nasil Mason olabilir ? En büyük Masonlar Ingiltereden cikar. Kralice Elizabethin en buyuk 10 masondan biri oldugu söylenir.
    Adam Ingilizlere karşi savaşti hala Yahudi diyorlar. Yahudi olsa Canakkalede buyuk basarilar gostermez ve Yahudi dusmani Almanyaya yardim etmezdi.
    7.Atatürke Yahudi diyenlerin Cok sevdikleri, uzun adam dedikleri adam kendi ağziyla"Ben Büyük Ortadoğu Projesinin(Büyük Israilin kurulmasi)eş başkaniyim diyor ve Yahudilerden onur ödülü aliyor.Ama Mason ve Yahudi olan Atatürk oluyor. Cidden komik.
    ···
   tümünü göster