/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    0
    pardon da bu nasıl dizi önermek ya. insan kendi puan skalasını belirler x dizisi şu kadar der. the last man on earth iyiydi. hem walking dead hem de fear the walking dead koymuş bi de ya :( olm zombi görünce kahkaha atıyorum ben dizi dram dizisi olmuyor. breaking bad'de overrated ama kötü değil. iyi hatta çok iyi ama en iyi dizi,yok 10/10 overrated durum. 8.5/10 hakkı, ben 9 vermiştim sitelerde çünkü 8 haksızlık olur diziye.
    ···
    1. 1.
      0
      zombilere karşı ön yargılı olma. zombi dizisi izleyenler zombi veeöğğğ için izlemiyor. kendi adıma apokaliptik dünya sevdiğim için izliyorum
      ···
    2. 2.
      0
      ya bu benim elimde değil, gerek makyaj, gerek zombi efsanesi bana çok komik geliyor. beğendiğim tek zombi yapımı şey shaun of the dead. o da parodi yani sen düşün. ben apodaliptik dünyayı da sevmiyorum benden kaynaklanıyor belki the 100 falan da çok övüldü izlemedim. genelde benim tarzım değil ama şu var çok da iyi yapımlar değil.
      ···
    3. 3.
      0
      zombi dizileri izlerken kendimi atmosfere sokuyorum, yani izliyorsun da orada medeniyyetin yıkılmasını falan, ben olsam ne yapardım acaba diye düşünüyorsun, dram sahnelerinde üzülüyorsun falan ama saygı duyarım kardeşim izleyemiyorsan izlemessin vesselam. the 100 de iyidir. ben 2.sezondayım gerçekten gerilim ve heyecanı yüksek tutuyor.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster