/i/Tespit

  1. 51.
    +26 -1
    ÜNiVERSiTE Bi MESLEK KAPISI DEĞiLDiR. ÜNiVERSiTE iNSANLARIN CAHiL ANDAVAL PiÇLER GiBi ORTADA DOLANMAMASI iÇiN YARARLANILMASI GEREKEN YERLERDiR. SiZ LiSE BiTiRiNCE HANi iŞiM NERDE DiYO MUSUNUZ? ÜNi DE AYNI ŞEKiLDEDiR. Memlekette çalışmayıp anadoluda bi yer tutturup iktisat işletme kamu yönetimi okuyan bi sürü insan var. Kendisini geliştirmiş mi üni okurken? Yok. Kitap okuyup azcık kültürlü bilgili biri olmuş mu? Yok. Dil öğrenmiş mi? Yok. Ama sorsan üniversite mezunları işsiz. Sana kim niye iş versin dıbına soktuğumun oğlu.

    Not: sayısal bölümlerde mesleğin üzerine iş bulmak daha mümkün tabi veya pdr hukuk tarzı bölümlerde. Ama diğerleri kendini geliştirmeden bi gibe taşşak olamadan anca işsiz kalır böyle zırlayıp tak atıcak kişi ararsınız. (bkz: akp)
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Beyaz tenli yakigibli olunca bunlari yapmasini kabul mu ediyorsun? burda milliyetcilere saldiriyosun senin yaptigin ise dupeduz irkcilik. simdi ben burda kurtlere kara tenli tipsiz desem irkci olurum.
      ···
    2. 2.
      0
      amerikada marka açacakmışsın ama adam olamamışsın. gibtir git ekşide takıl platform mu yok? dümbük işte aman burası böyle burası çok leş, e git yarrrrraaam, gibtir git. şaka gibi la. lise olsam terk et diye baskı uygularım sana
      ···
   tümünü göster