/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -2
    La adamlar kendi uçakları olan SU serisini deli gibi üretiyorlar biz ne yapıyoruz
    Alman heck-kock marka silahları 80lerdem vs kalma makineleri kullanıyoruz
    Onlar kendi silahlarını bile üretti ak 47 gibi biz gavur dediğimiz adamların silahlarını kullanıyoruz
    Uyanın olum
    Ya da titreyin
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      lan kulaktan dolma bilgilerle gelip şunu kullanıyoruz yok bunu kullanıyoruz deyip adamın asabını bozma. bi tak bildiğin yok araştırıp burda bişey yazmışız .
      ···
      1. 1.
        +1
        Senin gibi dünya gerçeklerini olduğu gibi değil de olmasını istediği gibi görenlere laf anlatmaktan bıktım ama neyse belki bi faydam olur.
        http://www.incisozluk.com.tr/e/168127665/
        ayrıca altay tankının eknik destek sağlayıcısı güney korennin rotem firmasıdır. Yani bi tak yaptığımız yok senin gibi şakşakcıların gözünü boyayan 3/5 şey dışında.
        Bişeyler yapabilecek vasıfta aselsan mühendisleri de öldürülüp duruyor ama kimin umrunda. Doğru dürüst bi soruşturma bile yapmıyolar. Lan senin vatanın mühendisini öldürmüş yavşaklar hesap vermek zorunda değilmi gavat? rte nin çıkıp bikere de aselsan mühendisleri hakkında bunlar dış güçlerin yaptığı iğrenç sabotajlardır dediğini duydun mu?
        Şunu kabul etmek lazım biz amerikaya arkasını vermiş, onun istedikleri dışında hiçbişey yapamayan kukla bir devletiz.(keşke olmasak kardeşim sen şimdi hemen bana ülkeni savun oç diye lafı yapıştırırsın ama... )
        https://www.youtube.com/watch?v=qQDm1VxKu3s
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      Mp5 g3 kimin ara bak
      Akleri kim üretti bak
      Su35ler kimin bak
      Sen yazılım yapamazken adamlar dünyayı takmıyor dingil
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        ulan ben adamlar yapmıyormu diyorum amk ağzımı zorla açtıracan, adamlar yapıyor biz yerimizdemi sayıyoruz lan sanki aç bak altay tankına dünyanın en iyi tankları arasına girdi bile daha birsürü şey yaptık halada devam ediyor, eskiden silahı bırak mühimmatı bile dışardan alırken şimdi hepsini kendimiz üretiyoruz, bütün karakollarda lazer sistemi var, uydular var füzeler var sokuk bir kerede ülkenizi savunun lan
        ···
    3. 3.
      0
      arkadaş lisesi çıktı beyler dağılın :D
      Edit: nefer33
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster