/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -1
    Beyler buralarda başlıklar gördüm Donald Trump kazanır müslümanları ağlatır gibi şeyler gördüm ve bunun üzerine bir kaç araştırma yaptım maddeler halinde anlatıyorum

    1) Donald Trump

    Beyler bu adamı hepiniz duymuşsunuzdur. Müslümanlara karşı ırkçı söylemleriyle gündeme oturmuştu. Adamın hayatını okuduktan sonra anladım ki bu adam aday bile olamaz bu adamı destekleyenler genelde ruh hastası pisliklerdir (benim görüşüm). Gençlik yıllarında kötü hal ve davranış sorunları nedeniyle okuldan atılmış benim düşüncem babasının köklü bir insan olması sayesinde askeri okula yerleştirilmiş sonrasını biliyorsunuz büyük oynayıp büyük kazanmış babadan kalan şirketi büyütmekten başka birşey yapmamış. Devletin başına geçerse savaş çıkartabilecek agrasif tavırlara sahip.

    Şimdi benim açık ara favori gördüğüm Hillary Clinton'ı inceleyelim

    2) Hillary Clinton

    Bu kadını çoğunuz biliyorsunuzdur. Bir zamanlar başkanlık yapmış Bill Clinton'ın eşi. Gençlik yıllarında en iyi okulları derecelerle bitirip bir çok ödül aldığı yetmiyormuş gibi yardım severliğiyle ön plana çıkıp bir çok kişiye yardım etmiş. Aynı zamanda eşi Bill Clinton döneminde barışcıl bir polika izlenmiş Amerika tarihinin en düşük işsizlik yüzdesi yakalanmış halkın refahının en çok olduğu dönemler yaşanmış ve bütçe fazlalığı çıkmış ki kolay bir şey değil. Eşi Hillary Clinton'da aynı politika ile devam ediyor gerçekten harika bir insan.

    Amerika vatandaşı olarak düşünün beyler biri sadece küçük bir kesime hitap ederken diğeri tüm Amerika'ya hitap ediyor siz olsanız devletinizin başında Clinton'ı görmek istersiniz eminim.

    Edit : Bizim içinde Amerika içinde en iyisi Clinton

    Edit 2 : istek olursa diğer adaylarıda incelerim beyler şuan amacım sadece Trump denen adamın kesinlikle Clinton yanında şansı bulunmadığını anlatmaktı
    ···
   tümünü göster