/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    O zamanlar 5.sınıfa gidiyorum sene 2005 yada 2006. Pederin mesleki durumundan dolayı tayini hataya çıktı bende orda yeni bi okula başladım.

    Okulun ikinci yada üçüncü haftası dıbını gibtiğimin huur hocası sınıfın ortasında yanına çağırdı bende gittim elini kafama attı saçlarımın aralarını incelemeye başladı beyler o aralar da saçımda çok kepek var doktora gittim çok sıcak suyla yıkanmaktan saç derim yanmış işte doktor şampuan falan verdi onları kullanıyodum.

    bu huur evladı hoca beni sınıfın önünde rencide edince millet bit var sanıp 1 sene boyunca benle konuşmadı kimse yanımda oturmadı.bi ara dogruluk mu cesaretlilik mi oynuyolardı biri cesaretlilik dedi soran çocukta bugün boyunca kovboyun yanında oturacan dedi kıza kız oturdu ağladı aq bende daha fazla dayanamadım sene sonu okulumu okulumu değiştirdim ama bidaha okulu da okuldaki huur hocaları da huur evladı öğrencileri de sevemedim.

    Özet:huur evladı ilk okul hocam sınıfın ortasında kafamdaki kepekleri ayıkladı sınıf ta beni bitli sanıp bütün bir yıl boyunca beni adam yerine koymadı.
    ···
   tümünü göster