/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9
    beyler bugüne kadar birsürü birlik kuruldu avrupa birliği , amerika birleşik milletleri , birleşik arap emirliğ vs. peki neden TÜRK'ler birleşmiyor... esas birleşmesi gerekenler biziz tarihi özü ve dili bir olan TÜRK 'ler. ben inanıyorumki en doğru yol TÜRK birliği yoludur
    birleşirsek ekonomik anlamda çok ilerleyebiliriz o diğer türk devletlerine rusyamı sahip çıkacak tabikide hayır biz sahip çıkıcaz arkadaşlar bunu aklınıza iyice kazıyın birleşmessek bölünmeye devam edersek amerikada bize istediğini yaptırır şuanda sinsi bir kuşatma altındayız eğer böyle devam ederse yeni filistin biz oluruz ve sınırlarımız tekrar çizilmek zorunda kalıcaktır eğer uyanmassak uyandığımızda köle olarak uyanıcaz ATAM çok doğru demiş şöyle bir zamanda bunu göremiyorsanız harbiden safsınızdır koyunsunuzdur malesefki bugüne kadar hiçbir ciddi adım atılmamıştır bu birliğin kurulması için. bunun başlıca nedeni Türkiye nin gelişmesini istememeleridir eee siz ilerde sizi dövebilicek birine kavga etmeyi öğretirmisiniz amerikada aynı işte . Önümüzü kesiolar... TÜRK birliği kurulursa ermeni sorunlarımız ve pkk gibi başlıca ülkemizi bölmeye çalışan itlerinde önüne geçilebilir .
    Ve artık birleşildiği içinde ham madde ve işçi sayımızda artış olucağından ekonomi ilerlicek ve süper güç olabilicez bunun sayesinde bundan belkide 10 yıl sonra amımızakoyanlar bizle işbirliği içine girmek isticekler çünki buna mecbur kalıcaklar!
    ···
   tümünü göster