/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +149 -14
    az önce fırında bir muhabbet dönüyordu, karadenizli bir ağabey iyi giyimli genç görünümlü bir adam ile ülkenin durumunu tartışıyordu.
    ben de lafa daldım, her zaman olduğu gibi klişe bir şekilde sıkıyorum böyle 'bu pkknın dıbına koyacaksın, gireceksin tankla dağı patlatacaksın, bütün bölgeyi yakacaksın' fln diye.
    ama nasıl gaza geldim, şu swfdeki adama dönüştüm sanki; http://inciswf.com/korkuncbirfikir.swf

    neyse anlattım anlattım, bu iyi giyimli adam bana efendi gibi 'öldürmekle bitmez, bir şekilde kendi rızalarıyla bıraktırmak vatan için en hayırlısıdır' gibi bir şeyler dedi, o adam öyle efendi gibi konuştukça ben yüz buldum doğuş misali başladım saydırmaya, 'yok dayı alayını gibiceksin bunların... bunlar kürt bile değil amk çakma kürtleri amk ermeni dölleri' fln diye atıp tutmaya devam ettim.

    adam en sonunda dayanamadı cebinden kartını çıkarttı ve bana uzattı, 'ofisimize bir ara uğra da seninle kanıtlı delilli incelemeler yaparak beyin fırtınası yapalım' gibi bir şey söyledi.
    (not: beyin fırtınası ve kanıt kelimesi hariç cümleyi hatırlamıyorum)

    ve arkasını döndü gitti.
    ben de karta bakmadım, nasılsa gitmeyeceğim için atacaktım hatta, ama atmadan önce karta bir baktım, adam hdp milletvekiliymiş amk.

    karta bakınca direk bir titreme geldi, eve gelene kadar ölürüm Türkiyem şarkısını mırıldandım elimdeki ekmek poşetini sallayarak.

    edit: fırında ne işi varsa artık amk
    ···
   tümünü göster