/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    0
    aqdumun dalyarağı muhafazidden önceki peygamberleri dinsiz imansız sayan allahın kendisi zaten ne hikmetse kendi yolladığı kitapları bozulmaktan koruyamıyo ve son çıkardığı kitapta da diğer dinleri ve bu dinlerin kitaplarını kötülüyo. nerde kötülüyo falan diyeceksen gibtir ol git hiç yazma daha iyi. ayrıca, lan salak senin gibi peri masalına inanan bi malın karşısında kendimi yüksek kademede görmeyecem de nerde görecem, gibik.

    bana yıllarca anlatılan şey yukarda söylediğim şeyler değildi bana kimse anlatmadı onları bana anlatılan şey islamiyetti ilkokuldan beri hem hangi söylediğim şey yanlış ya da klişe aq. ibo allahı bulmuş mantığını kullanmış saçmalığa bak aq. diğerlerinin allahı bulamamasının tek nedeni allahın sadece iboyla temasa geçmiş olması. bu durumda diğer inanmayanların günahı allahın boynuna oluyo aq öküze puta tapanların.

    üstünlük şu birader, insanların korkularını kullanarak ve boş umutlar vererek çıkar sağlamak. bu kadar basit aq. din, fakirler zenginleri öldürmesin diye vardır. bu şekilde ortaya çıkmıştır demiyorum hala daha süregelmesinin sebebi budur. be dıbına koyduğumun dingili şurda senin gibi bi malla tartışırken ne gibi prim yapabilirim kafanın almadığı nokta bu. inançsız olmanın bana bi getirisi yok gerçeği biliyo olmamdan başka. ne havası var ne civası geri zekalı seni
    ···
   tümünü göster