/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +25 -1
    Not: asla bir züppe olmadım. Asla paramla var olmayı seçmedim. Ama paranız varsa kişiliğiniz 2. Planda kalıyor. Kimse nasıl birisi olduğunuzu merak etmiyor. Paranız varsa bu yeter. Kimse yanlış anlamasın sadece içimi döktüm burda hava civa yaptıgımı düşünen liseliler cıkacaktır. Hemen terketsinler.
    ---

    tak gibi param olmasına rağmen, yeni tanıştığım tüm kızlara kendimi hint fakiri gibi tanıtıyorum. Ortalamanın üstünde bir tipim olmasına rağmen hepsi gidiyorlar. Eğer, günün birinde beni fakir olarak tanıyıp seven bir kız bulursam onu asla bırakmicam...
    Bugüne dek, o kadar güzel kızlarla çıktım ki belki inanmazsınız. Hiç biri benden hoşlandığı için yada beni yakışıklı buldugu için yanımda değildi. Kızları bana çeken tek birşey vardı oda babamın tak gibi parası olmasıydı. Bu memlekette aşkı da paran kadar yaşarsın..
    Bana, hiç samimiyetiyle yaklaşan insan olmadı.
    Benimle takılmak için can atan çocukların herbiri ya altımdaki araba için ya da cebimde ki cüzdan için uğraşıp durdular. Hep garipsedim. Insanlar neden sürekli birilerini gibme peşinde diye düşündüm.
    En azından yalnızlıgı bir tercih olarak seçebiliyorum. Fakat okadar yozlaştık ki artık gözlerinden önce ayakkabına bakıyorlar..
    "Kral biz niye hiç takılmıyoruz senle yeaa"
    "Kardeşim sana kardeş diyoruz ama sabahları atmıyon beni de okula ha"
    "Kanki memetlerin evinde içelim bi akşam ya"
    "Olum şu bara kaçalım senle be ne hatunlar var"
    "Panpa benim peder para yollamıyor bana ya bu ay bişeyler yap bana"
    "Karşm yurttan kurtar beni yea, faturaları öderim ha? Kirayı kac veriyon sen? Faturalar bende olsun ha?"
    Isterdim ki delikanlı bir arkadaşım olsun.
    Beraber, deniz masasında rakı sofrasına oturabileceğim, derdimi dinleyecek adam gibi biri olsun.
    Davet edildiğim hiç bir yere gitmiyorum. Sonra arkamdan da havalı zengin bebesi diyorlar. Yaptığım tek şey bira fıstık. Çok merak ediyorum cüzdanım bu kadar kabarık olmasa, tek başıma eve çıkmış olmasam ve altımda arabam olmasa, millet böyle sümük gibi yapışmaya çalışırmıydı bana?

    Özet: gözlerinden önce, ayakkabına ve pantolonuna bakıyorlar. Bunaldım, bıktım, herkes herşeyin sahtesine alışkın...
    ···
   tümünü göster