/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +164 -3
    okumadan şukunu verdim
    ···
    1. 1.
      +8 -12
      bi okusaydın panpa ama canın sağolsun
      ···
      1. 1.
        +3 -25
        Okudum haklı sayılabilir ama cok oldu boyle baslık suku yok
        Edit: ulan dıbınakoduklarım ne tak varda cuguluyorsunuz ne dedik insan gibi yazdım yeter artık kürt başlığı dedim millet artık k*rt yazsa trende girecek sizin zütünüzü gibeyim bıkmadınız mı su kürt muhabbetinden giberim sizi de cugunuzu da verin dıbınakoyayım haksızsam
        ···
      2. 2.
        +3
        Suku vermek icin girdim helal olsun. Ancak bu kadar guzel ozetlenebilirdi
        ···
      3. 3.
        +2 -3
        okudum türküm ama hepinizin ayrı ayrı dıbına koyim.
        şunu bir belirteyim ki, zerre kadar pkk sempatim varsa huur çocuğuyum. beni tek çileden çıkaran şey sizin bu cahillikle, bilgisizlikle konuşup durmanız.
        olm bak sana bir örnekten durumu açıklayayım, ben zeytinburnunda doğdum büyüdüm. burada 1.sınıftan başlayıp lisesine hatta ünisine kadar olan olay şudur:
        3 5 şişman büyük beslenmiş huur çocuğu eğitimsiz 'türk', gidip sınıftaki tıfıl, ezik, sakin, korkak kürtlere arkadan 'lan naaber pkk sporr anneni gibmeye geldik' diye dövdü de parasını da aldı ezdi de.
        bak buraya yazsam fazla uzun olur. ne arkadaşları oldu ne dostları, diğer çocuklar da korktu sesini çıkaramadı. bu çocuk o halde o şekilde nasıl sağlıklı büyüyecek? nasıl gelişip faydalı olacak?
        bir toplum hiçbir zaman sadece kendiliğinden geri kalmaz. her zaman geri bırakılır da. o kürtler dövüle dövüle ezile ezile toplumdan uzaklaştırıldıklarında pkk denin huur çocuğu toplumu onların kafalarına girdi, ki o noktada bu da artık kolay oldu.

        hiçbir zaman tek taraf suçlu olmaz. kendinizi halktan sayıp onları saydınız mı? sevdiniz mi? ezilenlerden oldunuz mu? toplumu bilinçlendirdiniz mi?
        hiçbiri yapmadınız şimdi adamlara sövüp saymayın.

        biz bir toplumuz ve beraber başaramadık, yapamadık. hata yaptık. durumu doğru yönetemedik. hiçbir zaman türk veya kürt yoktur. suçlu kürt kadar türk de vardır, masum türk kadar kürt de.
        bu bir toplumsal sorundur ve herkes suçludur, masumların kanında sen de varın ben de. kendimizi böyle temize çıkarmaya gerek yok.
        az adam olun çevrenizden başlayın.
        ayrıca o masum insanların o ruh hallerinden ve sorunlu kişiliklerinden faydalanıp da kandıranların ta anasını gibeyim.
        ···
      4. 4.
        +1
        doğru diyosun halk tarafından ezildiler, peki neden kürtler ezildi onu düşündün mü? evet arada çok masum insanlar da zarar gördü, ama o insanların küçük görülmesine sebep olan doğuda ki olaylar zaten. onların cumhuriyet tarihinden beri yaptıkları dönüp yine onlara batıyor. kimse istemez böyle olmasını, bende üzülüyorum haklısın dediğinde ama olayın kaynağına gitmek lazım
        ···
      5. 5.
        -2
        aynı imkânlar'dan sonrasını okumadım
        ···
      6. 6.
        +1 -1
        Helal et panpa

        Oh olsun huur cocuklarina bu k.rtlere soykirim yapilmali
        ···
      7. 7.
        0
        Kusura bakma panpa helal et.
        Bırak kardeşim ya bu dıbını soyunu gibtimin örgütünü destekleyen hepsinin sonu böyle olsun boşver bunları bu şekilde gördükçe ya akıllanıp düzgün dururlar ya da hepsinin sonu böyle olur. Yolunu gibtiklerim hala neyin derdindelerse. Pkk yanlısı olmayanları tenzih ederek söylüyorum bunları. Destekleyenlerin hepsinin anasını karısını altlı üstlü dizip gibeyim derdim de ona bile tenezzül etmem. Hadi eyvallah
        ···
      8. 8.
        0
        Bu arada o eksileyenlerin de gelmişini geçmişini atlar gibsin böyle kanırta kanırta
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      +13 -1
      şuku için yazılmadı bu başlık. gibiş sokuş başlıkları dolu her yer. açın sizde yararlı iki laf edin de aynı başlık olursa olsun
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        lafta kalsada kardeş yazmışsın amk tak kokulularına eksi
        ···
      2. 2.
        +1 -3
        kurdlere kufur edin hor gorun ondan sonra ayni haklara sahibiz deyin.. Ors cocuklari, barbar mogollar.
        ···
      3. 3.
        -1
        Helal et
        Güzel yazıydı kardeşim. Lafta da olsa onlara "kardeşim" demeyelim. Onlar huur çocuğu. Lütfen dikkat edelim ! Şukunu gelişine bıraktım ve kaçıyorum. Elimden 1 den fazla şuku vermek gelse idi emin ol sınırına kadar bırakırdım şukunu.
        ···
      4. 4.
        0
        Sus lanın faşist cizreli
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster