/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    (bkz: )Beyler burada beyninizi gibmeye niyetim yok. sadece özledim ve içimi dökecek biryer arıyorum. geçen yıl liseden mezun olmuş bi kardeşinizim ve lise hayatımı zehir eden kişiden bahsedeceğim size.
    O zamanlar istanbul pendikte oturuyorduk. kişileri falan açıkça yazmamın sebebi artık orda olmayışım bu arada.
    Neyse beyler ailem yeni taşındığımız için yabancılık çekmeyeyim ve dil eğitimi de alayım diye özel bir liseye yazdırdı beni.
    Sebebini bilmem ama bizim okulda insanlar itilip kakılmaz, çirkin yada güzel olduğu için farklı muameleler görmezdi. zaten bende çirkin birisi değildim. elim yüzüm düzgündü.
    Konuya gelecek olursak ben ilk gün çekine çekine okula gittim erkenden.
    En arka sıraya geçtim ve beklemeye başladım. yeni insanlar tanımak 15 yaşında bir insan için zordur. sonuçta hiç görmediğim insanlar olacak etrafta. yavaş yavaş öğrenciler gelmeye başladı zaten önceki yıldan herkes birbirini tanıyormuş. öğretmenler de dahil samimi bir hava vardı sınıfın içinde.
    Derken o geldi, sarı saçları yeşile yakın gözleriyle belirgin elmacık kemikleri ve minik burnuyla insanın saatlerce usanmadan bakabileceği kız.
    Her hareketini dikkatle inceliyordum.
    Önce önlerden yer baktı bulamayınca ortalara bakarken öğretmen benim yanıma geçmesini söyledi. sınıfta tek boş yer olan sağ tarafıma oturdu. otururken sandalyemde asılı olan montumu düşürdü ve utangaç bakışlarıyla çok özür dilerim diyip güldü. evet size göre çok saçma ama aşıksanız sevdiğinizin her hareketi hoşunuza gidiyor.ilk zamanlar aşık olduğumu anlamadım ancak sonralardan fark ettim. aklıma gelen her şey bana onu hatırlatıyordu artık.
    Utangaçtım ve Kübra dahil yeni gelenler arkadaş ortamı yaparken ben sadece aynı serviste olduğum kişilerle konuşuyordum. zaten sadece selamlaşırdık hiçbiri arkadaşım bile değildi.
    Haftalar geçti, babam iş kurmuştu öğrencilerle olmasa da öğretmenlerle aram gayet iyiydi hepsi severdi beni.
    Okulumuz dine önem verdiği için kurban bayramı da yaklaştı diye kurban bakmaya gidilecekti. etler de fakir ailelere dağıtılıyordu.
    Beni en çok seven matematik hocam okulun bu tür işlerine bakan kişiydi. kendi kulüp öğrencileri kurban bakmaya gidiyormuş benim de gelmemi istedi. servise bindikten sonra bir anda Kübra belirdi. matematik hocası bana dediklerinin aynısını ona da söylemiş meğer. Direkt olarak yanıma oturdu ve gülerek meraba nasılsın dedi. evet ona aşıktım ama belli etmemiştim daha doğrusu edememiştim. şimdi bana o güzel yüzüyle gülüyor, konuşuyordu.bense dinlemiyordum sadece izliyordum onu.
    işte o zaman kesin olarak anladım. Aşıktım ben. meğer durup dururken hüzünlenmelerim yada mutlu olmalarımın sebebi Kübra'ymış.
    O günden sonra kendime çeki düzen vermeye çalıştım. onun kokusunu doya doya içime çekebilmek için, saçlarını okşayıp sarılmak için her şeyimi verirdim. emin olun sizde sevdiyseniz her şeyi yaparsınız.
    Ama olmadı beyler. lanet olsun olmadı.Ben dört yıllık lise boyunca onunla konuştum muhabbet etmeye çalıştım. yaptığı tek şey gülmek ve geçiştirmekti.her güldüğünde içim parçalanıyor,ona bu kadar yakınken, nefesini duyarken sarılamamak beni öldürüyordu. bazen her şeyi boşverip sarılayım öpeyim ne olacaksa olsun diyordum ama sonrasında onunla bir daha konuşamama ihtimali aklıma geliyordu.
    Aşık olan varsa bilir beyler. saçına gözüne kirpiklerine kadar onun olan her şeye aşık olur insan.en kötü kıyafet bile içinde o varken muhteşem görünür size.ama olmuyordu ne yaparsam yapayım. sevilmemekten daha kötü olan şey umursanmamaktır.ben ona olan sevgimden her gece ağlarken onun gözünde sıradan bir sınıf arkadaşıydım, herhangi birisiydim.
    Bunlar gibi çok anı var ama asıl mesele bunlar değil beyler, asıl mesele senin gülüşünü bile sevdiğin ona en ufak zarar gelmesin diye dünyayı yakacağın kişinin kendisini defalarca üzen ağlatan herkesin önünde rencide eden muallaklerin peşinden gitmesi, onlarla ilgilenmesiydi. Daha fazla uzatmak istemiyorum beyler. mezun olduk yaz tatilinde falan aramadığına sormadığına göre daha da görüşemeyiz diye düşünüyorum.4 koca sene peşinden koştum,en azından bi ara mesaj atacağım bilsin sevdiğimi diye. zaten kabul edecek hali yok farklı şehirlerdeyiz ama bilsin. gecelerce ağladığımı onun için çırpındığımı bilsin.
    Neyse okuyan varsa eğer hakkını helal etsin beyler.siz siz olun sevmeyin
    ···
   tümünü göster