/i/Kız Meselesi

http://img-s1.onedio.com/...e0810e89a65ea624f4d0.webp
  1. 1.
    +1 -16
    Özet: ben bi fake hesap açtım kendi kimliğimi gizli tutarak bi karakter oluşturdum yani :D arkadaşımda bu hesaptan kızlara yavşıyor.. benim sevdiğim bi kız oldu benim ağzımdan kızla konuşuyodu yani bana ayarlıcaktı bunu kıskandırmak için bi kızla daha konuştuk arkadaşımda bu kıza yürümeye başladı ama rol icabı işte sonra bu kızı kendine bağlatınca zütü kalktı bunun hava atmaya felan başladı.. sonra kıza herşeyi anlattım ama kız inanmadı bana arkadaşım bunun aklını çelmişti zaten.. dahası için okuyun aşağısını derim

    Edit: kullandığımız facebook hesabı fake gerçek hesabımız değil yani ama hoşlandığım sevdiğim bi kız vardı..

    Edit2: o çocuk kıza bi gram aşık değil hoşlanmıyoda kızdan sadece rol icabı, can sıkıntısına çıkıyo kızla ama kızın zihni manipüle edilmiş durumda yapacak bişi yok çocuk gelip gelip "ahhahaha kız sülük gibi yapıştı bırakamıyo beni" felan diyip duruyo

    Olayı anlatıyorum..

    beyler size dürüstçe söylüyorum liseli olarak algılamayın beni; yaşım 17 yaşıma göre çok olgunumdur..

    Beyler, biz facebooktan kızlara yavşıyoruz tehdit felan ediyoruz.. (ama ben değil arkadaşım yapıyor fake hesabımız var işte) benim aşık olduğum bi kız vardı, arkadaşımda telkin manipülasyon yöntemini çok iyi kullanır.. arkadaşımla normal hayatta hiç buluşmadık sürekli facebooktan konuşuruz..

    Neyse olaya geçiyorum.. ilk baş benim aşık olduğum kızla bu benim ağzımdan kızı bana ayarlamaya çalışıyodu.. kız ilk başlar bana samimi davranıyodu normal olarak arkadaşıma yani..

    Sonra beyler bu kızı kıskandırmak için, bi kıza "bana senden hoşlanıyorum der misin?" felan dedim bu kızda tabi olur diyerek söyledi. bende buna attım ss yi kıskandı bu kızda.. Bende arkadaşa dedim ki

    "olum işte bu yoldan sende o kıza yürü" felan dedim demez olaydım..

    işte o kıza yürüyor yavşıyor..

    beyler yemin ediyorum o kızı tavlaması 20 dakika sürdü.. dediğim gibi telkin manipülasyonunu çok iyi kullanıyor..

    bende dedimki "olum gizli bişeyler yapma meraklı bi insanımdır" dedim, buda "bu kıza önem vermiyom zaten yapmam" felan cart curt dedi..

    neyse 2-3 gün geçti ben uyurken filan bu benim sevdiğim kızla konuşuyodu tabi benim ağzımdan..

    neyse bu yürüdüğü kızla felan konuşuyor.. bu kıza benle iligli bişey dedi sonra "hayatım senin hesabına geçiyorum sana özel bişeyler dicem" dedi, bende merak ettim benlik bişey dicek ya..

    "olum gizli saklı bişeyler yapma benim üzerimden yapıyosun herşeyi zaten" dedim..

    neyse aradan 1-2 gün geçti.. şimdi beyler benim aşık olduğum kızla konuşuyo bu benim ağzımla ya ben iyi yavşayamıyorum kıza, o yüzden bu konuşuyor.. kız ilgi gösteriyodu çok..

    neyse bunun yürüdüğü kız buna "hayatım benim 5 aylık sevgilim dün mesaj attı konuştuk felan, şimdi kararsız kaldım sende varsın seni seviyorum ama onuda üzmek istemiyorum" felan dedi kız buna, buda kızı burda manipüle etti işte..

    buda havalara girdi "noldu lan kızı bağladım bak kendime hahah noldu :D kimse benim kadar profesyonel taktikci olamaaaaz ben en iyisiyim kardeş" felan dedi bende böyle yapanlara ayrı uyuz olurum "birader gibtir git başka hesap aç o zaman ordan konuş, sen ne çıkarcı iki yüzlü huur çocuğunun tekisin lan öyle" demem kalmadı gitti kıza söyledi yan hesap felan açtı konuştu..

    aradan 1 ay geçti.. tabi şimdi bu çocuk yok ben sevdiğim kızla konuşmaya çalışıyorum beyler üzüldüğüm nokta bu işte..

    bu çocuk varken kız ilgi gösteriyodu yani konuşruken..
    ama ben konuşurken soğuk davranıyodu bilmiyodu tabi onun konuştuğunu.. yaani beyler teorik olarak kız, arkkadaşımdan hoşlanıyodu ): bunun yürüdüğü kızda arkadaşımı bilmiyodu yani o fake hesabı tek bi kişi yönetiyo sanıyolardı ikiside...

    kısacası sevdiğim kız ve onun yürüdüğü kız ondan hoşlanıyodu, yine ben kaybetmiştim o çıkarcı pekekent kazanmıştı..

    son olarak:

    aradan 1 ay geçti ben gittim bunun sevgilisine herşeyi anlattım.. ikimizde farklı kişiyiz aslında seni kandırdı zihnini manipüle etti felan, o çocukta geldi bana küfür etti.. gitmiş tekrar o kıza yalan söylemiş yürüdüğü kıza, herşeyi anlatmama rağmen kıza, çocuk napıp etmiş benim dediklerimin yalan olduğunu, kıza benim o çocuğu kıskandığımı ve yalan söylediğimi demiş.. ve hala şuan sevgililer...

    sonuç olarak o faceyi dondurdum, kız soğuk davranıyodu zaten(sevdiğim kız), o çocuklada kavga etmiştim. genel olarakta sevdiğim kızda arkadaşımın hoşlanmıştı.. ve kazanan o olmuştu..

    manipülasyon çok tehlikeli bişeydir beyler.. okuyana teşekkür ederim..
    ···
   tümünü göster