/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    beyler bundan birkaç sene öncesini hatırlayın. Türk kanallarında hergün ırakta patlayan bombalar ölen insanlar haber olurdu. öyle böyle derken ırağı sezsiz sedasız ayırıp parçaladılar. daha sonra lübnan mısır suriye vs vs diye gitti. suriyeyi parçalamak için bahane aradılar sonra ortaya ışid diye bir terör örgütü çıkardılar. suriyeyi ışid diye diye ne güzel böldüler öyle değil mi? şuan suriyenin kuzeyi için uğraşıyorlar. Amaç Türkiyede çıkarılacak karışıklıklar için çevredeki tehlikeleri yok etmek. adamlar sıfır risk ile yoluna devam etmek için ayağına herhangi bir engelin takılmasına izin vermiyor. bölmek için uyguladıkları 2 yol var.

    1. iki karşıt grup oluştur. çatışma ortamı sağla. böl (herkesin bildiği gibi)
    2. ülkenin başına terör belası sar. terör üzerinden yürü (suriyede olduğu gibi)

    bizim ülkede ikiside var. geriye sadece bölmek kalıyor ama herşeyin sırası var önce suriyenin kuzeyi. bu arada yazımın başında "Türk kanallarında hergün ırakta patlayan bombalar ölen insanlar" yazmıştım hatırladınız mı. açın haberleri bir izleyin bakalım ıraktan farkımız kalmış mı.

    http://anasayfahaberleri....sagi-Kaldirildi-e5034.jpg

    vaziyet çok kötü beyler. hala Ülkenin gerçek geleceğini göremiyoruz. rusya bir taraftan amerika bir taraftan suriye üzerinden bizi sıkıştırmaya başladı bile. ülke olarak çok yanlış kararlar vererek kendi kendimizi bataklığa sürüklüyoruz. sadece bu hükümet için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın. amerikan uçakları adanadaki hava üssünden kalkıp pkknın kolu olan pydye yardım için suriyedeki muhalifleri bombalıyor. bizim devlet büyüklerimizden buna ses çıkaran var mı? hayır. hatta devlet büyüklerimiz hatırlayın aylar önce kobanideki pkkya yardım için peşmergeyi Türkiye üzerinden kobaniye göndermişti. işte sizlere bahsettiğim yanlış kararlar bunlardır. bu yukarıda saydığım yanlışlara hergün bir yenisi ekleniyor.

    son birşey daha ekleyip konuyu bitirmek istiyorum. aylar önce terorist başlarından biri olan barzani Türkiyeye geldi. (zaten devlet büyüklerimiz sağolsun terorist barzani ile can-ciğer olduk). barzaniyi Ahmet Davutoğlu karşıladı. hadi buna eyvallah ama benim dikkatimi bir görüntü çekti.

    http://imgz.star.com.tr/i...1120141033421675647_2.jpg

    yukarıdaki fotoğrafa bir bakın beyler. fotoğrafın çekildiği yer ankarada bir devlet binası. başbakanımın arkasındaki çaputa dikkat edin. bu fotoğrafta anlatılmak istenen olay ne biliyor musunuz. barzani kürdistanı kurdu bizde kürdistanı tanıdık demektir. yoksa o çaputun koskoca Türk bayrağının yanında ne işi var!
    ···
   tümünü göster