/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -8
    Hadi gerçeği konuş kürtlerde işkence gördü zamanında ayrıca uygurlara çin dil özgürlüğü, istediği kadar çocuk yapabilme ve üniversitede kolayca okumak gibi birçok özgürlük sağlıyor.
    ···
    1. 1.
      +3
      O işgenceler eskidendi bugün öyle bir uygulama yok, Uygur çocuklarına yapılan işkenceleri izle öyle gel. Edit:Lan ayrıca kominist bir şerefsiz olan Çindeki masum insanların açlıktan ölmesini sağlayan.O günkü çin nüfusunun yüzde 10 unu öldüren maoyu Ulu Önder Atatürkle karşılaştırıyorsun. Dünyadaki en büyük katillerden birisidir bu mao.Sen bu şerefsizi ülkemizi emperyal güçlere karşı koruyan Ulu Önder Atatürk le karşılaştırma haysiyetsizliğini yapıyorsun. Ayıp!
      ···
    2. 2.
      +1 -7
      Eğer bahsettiğin sokakta dövülen çocuksa o bir kere uygur değil çinli. Diğer çinliler ise onu hırsızlık yaptığı için dövüyor. Atatürkü severim ama benim burda bahsettiğim iki liderin gücü. ikiside güçlü liderler. Kaldıki doğru Atatürk o konuda maonun eline asla su dökemesede yinede atatürk tuncelide 10 bin kişiyi öldürtmüştür. Buna diğer olaylarıda ekleyince sayı artar.
      ···
    3. 3.
      0
      Türkler kürtlere çinlilerin Türk lere yaptığının %10 unu yapsa dünya taşlar bizi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster