/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11 -6
    yaklaşık 4 saat önce yaşadığım olaydır. Uzun zamandır yazmıyordum biliyorsunuz. Bir kaç hafta önce girmeyeli bir şeyler değişti mi diye bir bakmak için girmiştim buraya, girmişken de azıcık bir şeyler yazayım derken biraz başlık biraz entrylerle zaman geçirip çıkmıştım tekrar sözlükten. Sonra iki gün öncesine kadar yani 13 şubata kadar girmedim sözlüğe. Bugün yine bir meraktan tekrar bakayım dedim neler var diye giriş yaptım baktım yıllardır yanmayan mesaj kutum bildirimlenmiş. ismini verip ifşa etmek istemediğim, ancak yasal yollarla hakkımı arayacağım bir yazar arkadaşımız yazdığım konular hakkında yorumlarda bulunmuş. Geç gördüğüm için yanlış anlamasın diye durumu açıkladım kusura bakmayın giremedim o yüzden ancak görüyorum vs. diye. Şansımıza o yazar arkadaşımız da online imiş o sırada, bir şekilde muhabbet başlamış oldu anlayacağınız.
    Konular hakkında yorumlar, fikirler derken muhabbet eğlenceli olmaya başladı tabi, sonra tanışma durumları söz konusu oldu, kendisin yaşını da ifşa etmek istemiyorum, benim yaşlarımda aynı ilde oturduğumuz bir kadın arkadaş çıktı kendisi.
    Sabah 10 buçuk civarı başlayan muhabbet akşam 5 gibi devam ediyor tabi hala. Daha sonra telefon numarası almakla başlayan, daha sonrasında da dün, yani 14 şubat günü buluşmaya karar vermeye kadar ilerledi muhabbetimiz.
    not: kastırmamak ve belgeleri düzenlemek adına devdıbını bir sonraki entry ime gireceğim. Rezaletin bütün belgelerini buraya koyuyorum, hakkımı yasal yollarla arayacağım zaten sizleri de bilgilendirmek için, bir de sosyal farkındalık için buraya yazıyorum.
    ···
   tümünü göster