/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +5
    Yaşadığı semt bildiğim kadarıyla güzel, en azından ortalamanın üzerinde bir semtti, ancak verdiği konuma yaklaştıkça sokaklar kuytulaşmaya başladı. Hatta bir sokakta 3 farklı kişiye sigara vermek zorunda kaldım. Sigara istenme durumu hepinizin başına gelmiştir sanıyorum ki.
    Neyse ki sağ salim arkadaşın evine vardım, kapıyı açtı gerçekten de hasta gibiydi. içeri girdim, gerçekten muhabbet ederken hissettiğim gibi sıcakkanlı bir arkadaşımızdı.
    Beklediğim gibi neredeyse benim kadar uzun boylu bir arkadaşımızdı, güzellik konusunda farklı görüşlerim olduğundan onu yorumsuz bırakıyorum. Bu arada arkadaşımız da maddi olarak bulunduğu ilçenin merkezine yakın bir yerinde ev bulmakta sıkıntı yaşadığını bu yüzden burada oturduğunu belirtti muhabbetimiz sırasında. Baya bir sohbet ettik arkadaşımızla, daha sonra filmlerden bahsederken daha çok gişede pek görülmemiş güzel filmlerden konuşmaya başladık. Sonra film izlemeye karar verdik, bir filme başladığını ama az bir şey izlediğini, onu baştan birlikte izlemeyi teklif etti, kabul ettim.
    incideki ve Whatsapp mesajları dışında kanıt olarak sunabileceğim herhangi bir dosya bu bölümde yok ancak bu sıralarda çekinilmiş fotoğraflar mevcut. Ios' da çekinilen tarih ve saat yazmakta diye biliyorum onları da ekleyeceğim.
    ···
   tümünü göster