1. 26.
    +7 -3
    gelde gibme şimdi @1'i amk. hiphop kültürü ceza yada sagopa değildir! ceza ve sagopa dinleyip kendini hiphop'çu sananlar zaten maldır. hiphop'un ne olduğunu neden olduğunu nasıl bu şekilde olduğunu araştır. her rap dinleyen herifi aynı keseye koyma dıbını yurdunu gibtiğim fosili. ha "amerikan yanlısı mısın huur çocuğu?" diyorsan bana ( ki bunu yazdıklarına göre dememen lazım ) amın evladı, türkçe rap diye bi yarrraam zaten yok! rap amerikandır! rap west coast'tur! rap mc ren'dir. rap master p'dir! rap tupac'tır!

    cezaymış yarram kajmermiş gibimdeki kılları yalasın! herkesi aynı keseye koyup tartma dıbını yurdunu evladını giberim huur çocuğu! 2 gram ingilizcenle pink floyd dinle eagless dinle gel burda felsefe yap amın yurdu gibtir git!

    Özet : ananızı giberim okumayan gibtirsin gitsin.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeş ilk 2 cümleni okudum yetti zaten OLD SCHOOL dan başkası yalan türkçe rap de çok sağlam isimler var hak yememek lazım ama bu is american da bitmiş o yüzden kimse boş yapmasin bize rap kültürü 95 de gelmiş adamların tarihlerine bakın bizdeki en eski türkçe rap şarkıcısı kim çoğunluk fuat der birde onlara bakalım 2pac ulan kıyas yapabilirmisiniz sanki durum aynen bu dur türkçe rap ve american rap de

      Edit: katıldım sana bin
      ···
   tümünü göster