/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    bizim şirkette bir kız var, sekreter. bildiğin asgari ücretin bir tık üstüne çalışıyor. bunu yadırgamak için söylemiyorum asla yanlış anlaşılmasın. olay şu;

    bu kızın 1 sene önce çocuğu oldu ve buna doğum günü yapmak için tırım tırım organizsyon şirketi vs. arıyor. facebooklarda twitterlarda bunlar için twitler atıp durum paylaşıyor. bugün itibariyle anlaştığını öğrendim. ben de çocuk düşünen bir baba adayı olarak sordum "ne kadara patladı acaba?" kız biraz çekinerek "ay sorma boşver" dedi. neyse biraz daha ısrar edince döküldü.

    "işte 1500 tl mekan, 1500 tl organizasyon şirketi,500 tl pasta ve bir de kıyafet parası ihihihi"

    ya hayatını gibtiğim anan sana 25 yaşına kadar hangi mekanda doğum günü kutladı ya da hangi organizasyon şirketiyle anlaşıp sana bir organizasyon düzenledi? anlıyorum ilk çocuğun, heyecanlısın falan ama ayıptır be arkadaş. o kadar paraya 3 ay çalışan insanlar varken 2 saatlik bir organizasyon için nedir bu gereksiz harcama? ben 30 yaşındayım, 2 ay sonra 31 olacağım ve bu yaşıma kadar böyle bir olaya rastlamadım. petibörden pasta yapar üstüne mum dikerdi ailemiz siz ne ara bu kadar tüketim manyağı oldunuz? aşırı sinirlendim elim ayağım titriyor paylaşmak istedim.

    siz siz olun böyle "adet" diye adetlerinizden vazgeçmeyin. yeni yeni adetler çıkarıp iflahımızı gibtiler yeter ulan!
    ···
   tümünü göster