/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +466 -41
    Evet beyler sizinde tahmin ettiğiniz gibi bende sizler gibi 1.90 boyundayım(en az). 7 yıl muay thai,5 yıl kungfu 4 yıl kickbox 5 yıl aerobik 2 yıl da hiç bir şey yapmadım.
    Neyse olaya geçeyim işten çıktım eve doğru yürüyorum karşıdan bir tane keko(cinsi kürt) elinde tespihi ile etraftaki kadınların zütünü keserek geliyor ve bir yandan da tükürükleriyle adeta blizzard etkisi (bkz: Knight online mage glacier 45 skilli) yaratıyor ve insanların yürüyüş hızını düşürüyor.
    Bende sinir oldum farkında olmadan buna tip tip bakmışım. Bunlar anında kendilerine bakanları tespit edip "Ne bakıyon gardaş?" ya da daha üşengeç olanları "Ne baktın la?" diyebilir gafil avlanmayınız.
    Bende geri kalır mıyım yapıştırdım cevabı "Sanane la?"(Bakın bu çok büyük hatadır.Bu keko-kürtlerin "sanane la"cevabına hiç tahammülleri yoktur.)Ben bu mal sataşsın da döveyim diye verdim bu cevabı.
    Ben 5 saniye sonra anca anlayıp yumruk atmaya çalışır derken bu bunun ıq su yüksek çıktı tahminimce 65 filan. çabuk anladı pekekent bi anda vurdu bende boş bulundum. Neyse buraları hızlı geçeyim dövdüm bunu yerde yatıyodu.Tam yoluma gidecekken herkes bizi izliyodu bi şekil yapayım dedim çıkardım cüzdanı 1 lira attım "Buna da yara bandı alırsın" dedim o sırada arkada zafer müzikleri çalıyor 5 metre ilerledim ki otobüse paramın yetmediğini farkettim. Sonra geri dönüp izleyenlerin şaşkın ve sorgulayıcı bakışları arasında yavaşça eğilip 1 lirayı alıp hızla uzaklaştım.
    iyi ki almışım şu an evdeyim.
    ···
   tümünü göster