/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +134 -19
    Bu gün okuduğum açıklamalar bu yolda okumayan binler için özetle" amerika da Rusya da yerini bilsin savaş masa başından yapılmaz buyrun gelin halep ordaysa arşın burda" demiş.

    Bu açıklamadan ne anlıyoruz!?

    1) artık türkiye hiç bir kanattan desteği kalmadığını anladı ve savaştan önceki son duruşunun tarihe geçmesini aziz Türk Milletinin hiç bir zaman ezik araplar pkklı kürtler gibi boyun eğmeyeceğini çeçenler kırgızlar gibi son damlasına kadar direneceğini göstermek istedi.

    2) istihbarıtımızın sağladığı bir bilgiye göre şu an burada paylaşamam derin bir içten pazarlık söz konusu. Ve türkiye bunun farkında. Türkiyenin terörle bölünmeyle sindirilemeyecek bir ülke olduğunu dünyanın en güçlü 10 devletinden biri olarak gerekirse kan akıtmaktan savaşmaktan önceden olduğu gibi 7 cihana karşı durmaktan çekinmeyeceğini ufak bir ihtimal de olsa savaşmadan teslim olur diye düşünen varsa caydırma amaçlı bir açıklama olur diye söylenmiş olabilir.

    3) her ne kadar güvenmesem de ukrayna azerbaycan ve turan birliğinin bizimle yaptığı imzaya güvenip tarihin bu zorlu döneminde türkün gücünü gerekirse çok büyük kayıplar vermek pahasına dünyaya bir kez daha duyurmak rusyanın abd nin ve avrupalıların türkiyeyi bir koloni ülkesine getiremeyeceklerini tabiri caiz se avengerstaki tony stark konuşması gibi belki kazanabilirsiniz ordunuz bizden güçlüdür ama arkada oturacağınız bir züt yerde sırtınızı dayayacağınız bir taht yok denmektedir.

    Özet: okumayacak adamlar yazmasın zaten dıbınakoyim
    ···
   tümünü göster