/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -10
    Gotu taklu dedigimiz Pkk nin bile bize milyarlarca zarar verdigini biliyoruz. Ingiltere Rusya Abd Israil Yunan Iran Ermeni kopekleri biraraya gelecektir olasi bir savaşta bizim yanimizda kuskusuz azerbaycan pakistan olacaktir(pakistani tehtit edip saf disi birakabilirler ama azerbaycan ölumune gelir biz olmazsak zaten onlarida silerler) bu devletler biraraya gelirse yok oluruz etrafimiz düşmanlarla cevrili halkaya aldilar bizi zaten icimizde pkk li itler oldugu icin istihbaratin allahi var. sen bunlari yürek yiyip yazmişsin heralde yaninda torpil patlasa böhh dersin yazdiklarina bak. Abd ikiz kuleler saldirisinda bile büyük krizler yaşadi biz savaştan bahsediyoruz SAVAŞ !
    ···
    1. 1.
      +4 -4
      @kusurluadam Kaç cephede savaştın panpa anlatsana biraz,?

      dıbınakodumun yerinde ısrarla anlamadığınız bir şey var size göre herkes oturduğu yerden vatan kurtarıyor lan dıbınakoyduklarım çanakkalede 12 15 yaşında şehitler vardı şehitler. Bahsettiğim mevzu bu ben yakarız yıkarız dıbınakoyarız demiş miyim? Dal yarak

      Diyorum ki bu ruhu taşıyan insanlar var ayrıca açıklamaları yapan ben değilim demek istediğim şu bunu o beynine iyi sok

      Türk milleti gerekirse yine seferberlik ilan eder gene de boyun eğmez Allah o günleri göstermesin ama bu duruş önemli ve milletimiz bu duruşa sahip çıkar diyorum kuyruğunu bacaklarına sıkıştırmadan git yazılanı anlamayı öğren sonra gel!
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Aminakoydugumun salagi nukleeri gotunden patlatinca küllerini bulamiyacaklar
      ···
    3. 3.
      0
      tam bi taktan haberi olmayan esnaf yorumu amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster