/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +39
    Gardaş her sene büyüyoruz söylenene göre biz iki kardeşiz ikimizde üniversiteliyiz. bi evimiz va babam asgari ücretle çalışıyo. Amk burs yok. Söylene göre türkiye hep büyüdü ama halkın cebi hep aynı.

    Not; Sarayımız yok
    ···
    1. 1.
      +1 -26
      kaç yaşındaki baban asgari ücret alıyorsa birazda babanı sorgulaman gerekir.
      ···
      1. 1.
        +3
        Gardaş babam inşaat işçisiydi kışın iş olmadığı için kışın para olmuyo. o yüzden mecbur düzenli bi maaş yatacak yer lazımdı. abimle bende kredi aldık anca ayın sonunu getiriyoz.
        ···
      2. 2.
        +1 -8
        daha önce başka hükumet görmediğin belli. tüm suç akpnin değil at onu kafandan.
        ···
      3. 3.
        +2
        Babamın bizim için yaptıklarından sonra benim onu sorgulamam anca itlik olur.
        ···
      4. 4.
        +10
        hemen suçu 15 yıl önceki adamlara atıyo amk yok hun devleti yüzünden bu haldeyiz
        ···
      5. 5.
        +3
        Kardeşim soru sorun cevaplayayım demişsin o zaman adam gibi cevapla ya da gibtir git bu arada ülkede iş imkanı yok çocuğun babasına ne laf atıyosun
        ···
      6. 6.
        +3
        Tan oçsun tam bi hatan olunca başka hükümetlerde daha kötüydü hıhıııı diyorsunuz amcıklar bıktım sizden otospular en son 15 sene önce iktidae olmuş partiyle baaahh biz böyle yaptık diyorsun 15 senede yap bi zahmet dıbını yurdunu gibtiğim
        ···
      7. 7.
        +1
        Yunanistan krizdeyken bile halkı bizden iyi yaşıyorsa gibtirin gidin bu ülkede halka değer verilmiyor. Gözünüzü kapatın mal gibi tapın baştakilere X kişiside hükümetin başına geçse cebini dolduracak Y kişiside bunu hala anlamamışsınız. ileride bu sorunlar kafanızı giberken görecem o zaman. Suçuda o dönemki hükümete atmazsanız gelin gibin beni bu kadarda açık söyülüyorum. Ne akp ne chp ne mhp giberim hepsini bu ülkeye başka biri lazım sahtekar değil. Sahi başa sağlam birisi geçse bu üç kağıtçılar onuda suikastla öldürürler.
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster