/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1701.
    +11 -11
    1. Kuzeni lezbiyen , haliyle sevgiliside lezbiyen ama buna veriyor vay canına..

    2. Hastalığı sebebiyle üzülmüyormuş , anası babası tırın altında kalıyor bir tepki yok ama kuzeni ölüyor olduğu yere yığılıyor vs.. Palavranın daniskası.

    3. O kadar paraya sahip adam ama tatil için bi apart kullanıyor. Asgari ücretten az kazanmama rağmen ev tutuyorum yazları amk denize 0.

    4. Bir insanın kuzeni eroine başlıyor ve tedavi ettirmiyor ya da bıraktırmıyor , kız eroin veya başka bişey kullanmak için arkadaşlarında kalıyor ve giblemiyor... Vay anasını..

    5. O kadar parası var ve kızı barda çalıştırıyor , demek ki muhtaç olsa fahişe olmasına da izin verecek.

    6. Tahminimce bu hastalıkta tepki vermeme ise ana problem bu adam üzülmediği gibi sevinemiyorda ama hayattan keyif alıyor tatiller matiller aşık olmalar , kendiyle çelişiyor.

    7. Akıl hastanesinde bilek keseni ilk kez duydum. Akıl hastanelerinde hastaların kesici aletlere ulaşması imkansız gibidir. Yani kafasını duvarlara vura vura patlatmış desen daha inandırıcı olurdu.

    8. Hesabı arkadaşından almışsın , arkadaşın artık bu olayları biliyor , kısaca bu hesap arkadaşının falan değil tamamen senin zütünden salladığın hikayeleri içeren bir hesaptır.

    9. Terapi oluyorsun , parasını veriyorsun ve şu 3 kuruşluk sözlüğe entry girmek için terapiden erken çıkıyosun HAHAAHAH hasgibtir ordan.

    10. Şizofren olduğuna böyle yalanlar atarak inandırdın bizi , bence hastaneye dönme vaktin , bu hayal gücü sana fazla. Haydi gibtir git şimdi.
    ···
    1. 1.
      +11 -2
      1. Dilara lezbiyen bile olsa arada bir erkekle olmak isteyebilir kadın doğası normaldir.

      2. Belki bunu 50 kere yazdim bi zahmdt edip baksaydin ben orada üzüntüden değil o şokun etkisiyle bacaklarımın titremesi sonucu yere oturdum.

      3. O tatil entrysinde verdigim para günlük kardeş aylik degil yani 20 gunde senin maaşının 2 katı para gitti sırf kiralama parası

      4. Eroine bulaşan kuzenim değil sevgilisi. 50 kere dil döktük bırak şunu diye kız dinlemedi bizi. Oyle yılların getirdigi bi bağımlılığı da yoktu zaten kullandıği toplasan 10 gün. 10 günün sonunda da öldü zaten.

      5. Ne kadar param olursa olsun maaşa mı bağlayayım kızı. Ihtiyaci var gitmiş barda işe girmiş huurluk mu yapmış niye bu kadar garipsedin ?

      6. Yine bi gibimi okumadan gelmiş iddiada bulunuyorsun. Affektif küntlük kişiden kişiye değişir. Kimilerinde genel duygu azalmasıdır, kimilerinde belirli duyguların yok olmasıdır.

      7. Bunu bana değil akıl hastanesi yetkililerine sorsan daha iyi olur kızın bileklerini kesen ben değilim.

      8. Hesabı arkadaşımdan almadım hesap zaten benimdi o kullanıyordu. Hikayemi yapacağımı söyleyip geri aldım. 1 yıldır o kullanıyordu.

      9. Başlıgı toplam 1 günde bitirdim bi gün terapiden erken çıkmışım çok mu. Parasını veriyorum gidiyorum terapime kardeşim senin zütüne niye bu kadar girdi acaba ?

      10. Hikayem ister gerçek ister yalan olsun. Ki gerçek olduğunu altını çize çize söylüyorum. Insanlar yazmamı istedi ben de yazdım.

      Burda oturmuş senin gibi bi amcık agizliya niye laf anlatıyorum bilmiyorum seninle bu konuda tartıştığım icin ayip bana. Hem senin bi ay sonra üniversite sinavin yok mu ne işin var bu saatte burada ? Ayrıca begenmediysen gibtirip gidebilirsin bak anasayfa orda seç beğen al.
      ···
    2. 2.
      0
      Kuzeni başlamıyo eboune dilara başlıyo bu kuzenini gibliyo dayısı ölüyo bizim oğlanıda dört kişi gibliyor buda ölüyor hikayede yok hepimiz zütümüzden uyduruyoz
      ···
    3. 3.
      0
      Bilader bende günlük veriyorum tatilde bana anlatma tatil olayını turizm manyağı bir adamımdır geç onları , kuzenin ya da arkadaşı fark etmez biz sokaktaki kardeşimiz bile uyuşturucuya başlayınca tokatlaya tokatlaya bıraktıran insanız bize bunları hiç hiç anlatma. Bi akıl hastanesinde bileklerini keserek ölmesi imkansızdır birinin , imkansızı başarmışsa o hastaneye dava açar dıbınakordun ortalığın bunu söylememe bile gerek yok. dıbınakoyyım kız kendini astı şok oldun bacakların titredi ama anan baban öldüğünde ne şok olma var ne bişey hatta üstüne üstlük seviniosun dersten kurtuldun diye hagibtir ordan yaa ahahahaha dıbınakodunun şizofreni.

      Birde cugulamışlar dıbınakodumun aptalları ahahahaha :D

      Ayrıca o amcık ağızlı lafını yüzüne söyleyemeyeceğin birine burdan yazmak ne kolay amk :D ya tam bir veletsin bunlarda salak gibi inanıyor sana. Sonra bu ülke neden böyle amk :D ülkenin başındaki adam da bir şizofren ve ülkenin yarısı ona tapıyor normal aslında. Aferin aferin devam :D
      ···
    4. 4.
      0
      Ayrıca neden bu kadar sinirlendin uydurduğunu ispatlayınca ? Yakışıyormu sana amk ahahahahahahaaha ya velet seni gidi ikile..
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster