/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +282 -49
    Öncelikle selamın aleyküm, uzun ama uzun zamandır yaklaşık 2 aydır sözlüğe uğramayan panpa kardeşlerden birisiyim. E-hm, öyle bakınıyordum ki; Bir başlık açayım da panpalarıma yardım edeyim. Düşüncesine girdim ve başlığı açtım, uzatmayacağım. Bu başlıkta kurallar vardır.

    Beyin ele geçirip, doya doya acı çektirmek için ...
    "insan yönetimi ve beyni ele geçirme" (bkz: #168363694)

    Yeni setimiz; Hayatta başarılı olmanın altın kuralları ve sırları için; (bkz: #168412347)

    1. Başlığa entry gönderen arkadaşlara sarmayacaksınız, alay etmeyeceksiniz.
    2. Okumayacaksan okuma, hemen başlıktan çık. "Boş yapma."
    3. Öğreneceklerin, kız ve ilişkiler hayatında seni başarıya ulaştıracaktır.
    ---
    Şimdi panpalar, kızlar sürekli narindir, iyi davranılmalı, öpülmeli, okşanmalı dediler. Bizi yediler, öyle bir şey yok.
    -
    1. Kızı yüceltmeyin, gizemli olun. Hakkınızda bilgi vermeyin, çokta abartmayın.
    Örnek;
    Kız: ismin neydi?
    Erkek: Bilmem.
    Kız: Söyler misin?
    Erkek: Tahmin et.
    işte bu hatadır, ismini söyle. Hakkında çok bilgi verme, bırak yavaş yavaş öğrensin. Senin hayatına adım atmasına izin ver.

    2. Kızlar, birer kedi gibidir. Mamayı göstereceksin ama vermeyeceksin. Biraz ileri, birazcık geri yapacaksın ki; Senin ayağına kadar yavaş yavaş gelsin.

    3. Sözlerine ve kelimelerine dikkat etmelisin, her yerde gülmeyeceksin. Biraz dominant olacaksın, Birisi espiri yaptığı zaman kahkaha atmayacaksın. Hafif gülümse yeter, dikkat çek. Kendi espirilerine salak salak gülme, bırak onların gülmesine izin ver.

    4. Bir kızla yeni tanıştıysanız yalaka olmayın, "kanka" olun. Demeyin kanka nedir lan, kızdan kanka mı olur? Deme öyle moruk, diyelim ki kızla kanka oldun. Kız seni yavaş yavaş çevresiyle tanıştıracak, 2 kız oldu. Başkasıyla tanışacaksın 3 oldu. Bu zincirleme devam edecek, 1 ay sabret, sık dişini. Sonrası zaten 100'lerce olacak.

    5. Korkut ve rahatlat, kızla baş başa takılıyorsan önceliğin onu analiz etmek olsun. Nelerden hoşlanıp, nelerden korktuğunu öğrenmelisin. Tabi bunu sorarak yapma çünkü; Aptal yerine koyar! Evet, korktuğu konuyu aç ve onu rahatlat, "ben yanındayım." Bunu sakın deme, onu rahatlatacak beyaz yalanlar ve gerçekler söyle. Bırak sana yaklaşsın, sana değer vermesine izin ver.

    6. Karizmatik ol, doğal ol, kendini kasma, asla korkma ve öz güven sahibi ol. Moruk, dik dur ve adımlarını düzgün at. "Kızlar, ayakları içe veya dışa dönük yürüyenleri sevmez, nefret eder ve itici bulur." Bunu sakın unutma, düz yürü.

    7. Her gün 8 bardak su iç, ses önemlidir. Konuşma tarzına ve vurgularına dikkat et. Her harfi bastırarak söyleme, tok bir ses lazım, onun için su içmelisin.

    istekleriniz üzerine devamı gelecektir. Uzun uzun araştırma ve deneyler sonucu %58 başarıya ulaşılmıştır.
    ···
   tümünü göster