/i/Tespit

  1. 1.
    +33 -70
    hani lan nerde? bunun prototipinden başka birşeyi var mı?
    milli tank milli uçak milli araba?
    her hafta sözlükte karşıma çıkıyor altay tankı altay tankı. milli tankınızın da topunuzun da tüfeğinizin de dıbına koyim. sene 2016 halen yerli tank, yerli füze, bordo bereliler, sat komandoları bilmem ne bilmem ne. barbarlıkla kim nereye gelmiş olum bu dünyada ?

    osmanlınız var hani tarih olan, hani avrupanın gelip parça parça böldüğü, arapların isyan edip de gibini kaldıranın bağımsızlık kazandığı osmanlı hani. ecdadımız şanlı tarihimiz dediğiniz ülkenin savaşıp katletmekten başka bir icraati yok. adı da fetih.
    olum gibimsonik bir ortadoğu ülkesinin vatandaşısınız. dışarıdan bakınca suriyeden ıraktan hiçbir farkınız yok. o coğrafyada ne zaman birşeyler üretilmiş ki biz tank üretip dünyaya kafa tutalım.

    az kafanızı çalıştırın beyninizi kullanın. altay tankımız var rusyayı yeneriz diye kasılacağınıza 2 satır birşeyler okuyun yabancı dil öğrenin de gibtir olup gidip kurtarın kendinizi. 15 sene sonra özerklik isteyen barış gelsin diyen suriyelilerle uğraşacaksınız. dönün bu huur çocuklarının kendi ülkelerinde yaptıklarına bi bakın, sonra bir düşünün acaba fırsatını bulsalar bize neler yaparlar diye.

    özet: boş beleş işlerle uğraşmayın. tank yaptık diye böbürleneceğinizle kendinizi geliştirin bir vasfınız olsun.

    tabi junior çomarlar beğenmez bu söylediklerimi eksiler. eksi verenin gss pirim borcu silinmesin, mezun olduktan sonra iş bulamasın öğrenim kredisine faiz gelsin, gasp edilsin aradığında polis gelmesin.
    ···
   tümünü göster