/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 76.
    0
    sen diğerlerine göre akıllı bişeye benziyon kardeşim şukunu verdim . 1.si başkanlığı desteklememen diğer siyasi görüşlere saygın olduğunu gösteririr bunu çok takdir ettim maşallah. ikincisi sokaklarda terör estiren kürtler değil pekaka(pkk'lı o.ç) dır. Lütfen bu konuda duyarlı ol kürtler pkk'lı değildir. Üçüncüsü paraları sıfırlama konusuda çok derin bir mevzu matematiğim yetmez o konuda ama yinede görüşüne saygı duyarım..

    keşke her akepeli senin gibi olsa teşekür ettim dostum cevap verdiğin için sağol
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa bugün bu bomba 500 metre ilerimde patladı benim aynı tastan çorba içtiğim kardeşim sirnakta şehit oldu. bana masumiyetten bahsetme dovlet bize bahmiyyy diyenler Birgün bu devletin ekmeğini yediği yerinden mermisini de yiyecek..
      ···
    2. 2.
      0
      benim devletle sorununum yok, hiçbirimizin yok. Bizim asıl sorunumuz hükümet - siyasiler bunlar bizim sorunumuz. Onların çocukları avratları yurt dışlarında zevki sefa sürerken , bizler kendi ülkemizde 3.sınıf insan olarak görülüyoruz , bize iş vermiyorlar , aş vermiyorlar , eğitim hakkı desem paran varsa okursun yoksa gibtiri taktan bi okul... söyler misin kanka ekmeğini faizli yediğim askerimi polisimi hiç düşünmeyen onları ölüme sürükleyip bunları şehitlikle trolleyen bir hükümet. EĞER VATAN BÖYLE SAĞ OLACAKSA ONLARDA ÇOCUKLARINI GÖNDERSiNDE BiRLiKTE OMUZ OMUZA SAVAŞALIM SONRADA YEDiĞiMiZ KURŞUNLAR MADALYAMIZ OLUR ...
      ···
   tümünü göster