/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +84 -12
    Edit: şu okumadım özet geç diyenler başlığı meşgul etmesin aq şurda insanlara yardım etmeye çalışıyoruz..
    Ozet: birinci kısım yaşadığım olaylar, ikinci kısım yapmanız gerekenler, üçüncü kısım tavsiyeler.
    Öncelikle bu başlık bi başarı hikayesinden çok farkına varma hikayesidir. Ve şu "31 çekmek" kelimesinden de nefret ediyorum aq.

    Her neyse, ben de sizler gibi bu illete orta okulda başladım. Başladığımda ne olduğunu bile bilmiyordum. Gel zaman git zaman lise bitene kadar sürdü bu iş. Lise birde şiddetlense de üçten sonra git gide azaldığını fark ettim. Lise sonda haftada bire kadar düşmüştü. Artık ferre izlemek sarmıyordu. En son kendimi test edeyim dedim ve ne kadar dayanabileceğimi öğrenmek için başladım bu işe. O sırada da aylardır hoşlandığım kızın numarasını buldum bir yerlerden. Dedim ulan ne kaybedersin at bir mesaj. Attım, "sonunda gelebildim" diyip güldü aq nasıl sevindim.

    Güzelce konuşmaya başladık derken kızın samimiyetine kapılıp çok fazla ileri gittim. Normalde bana bakınca yüzü kızaran kız wp de konuşurken çok aşırı samimi nasıl olabiliyor aq? Kızın üzerine o kadar çok yürümüşüm ki kız açıklama yapmak zorunda kaldı. Aynen şunları yazdı:
    Yeni bişeyler yaşamaya hazır değilim, bunun sebebi kesinlikle sen değilsin. Yaşadıklarım beni çok yordu. Ayrıca artık kimseye karşı bişey hissedemedigim için kendimi suçluyorum..

    Çektim gibtiri yoluma devam edicem derken vicdan yaptım. Kıza yalanlarla gerçeği anlattım çünkü kız hala benimle takılmak, arkadaş olmak istiyordu. Yav he dedim. Şimdi konuşmuyoruz. Peki bu olaydan sonra neler değişti?

    Oncelikle eskiden bakamadığım kıza artık BAKMIYORUM bile. Eskiden ben onu izler konuşmak için fırsat kovalarken artık o beni izliyor. Yakalıyorum bana bakarken. Artık ona ihtiyacım yok, artık hiçbir kıza ihtiyacım yok çünkü beyler onların bize ihtiyacı var. Güvenmeye, sarılmaya, sevmeye, sahiplenilmeye ihtiyaçları var. Bakın bunu güzelce açıklayacağım öncelikle en sağlıklı bu illeti nasıl bırakırsınız onu anlatayım.

    Kesinlikle hiçbir alışkanlık aniden bırakılmaz, benim gibi mallık ederseniz böyle salak saçma davranırsınız. Mümkün olduğunca azaltın ve artık anlayın. O ferreler çok saçma. Biraz dikkat edin, kızı izlemek yerine olayları kavramaya çalıştığınız zaman senaryoyu üç yaşında bi kızın yazdığını görebilirsiniz. Ulan hangi kız ders çalışmak için evine erkek çağırır? Hadi çağırdı diyelim sizce ailesi sizi o evde yalnız bırakır mı aq? Ferre sistemi kızı erkeğe muhtaç bırakıyor erkekte kendini "ben ona muhtacım" diye şartlandırıyor. Sonra ortada ne özgüven var ne başka bişey.

    Hepinizin hayatında çok güzel bir kız olmuştur. Siz de ona "bu çok güzel beni sevmez" diyip yaklaşmadınız bile. Ee ne oldu, kız utangaç olmaya başladı. Bi tane sesi tok egosu tavan yapmış bi pic geldi iki kelime etti kızı etkiledi. Vay aq. Fark ettiniz mi sizin yaptığınız tek şey kendi kuyruğunu kovalayan ama hiç ulaşamayan köpek rolü oynamak. Yerinizde dönüyorsunuz. Hiçbir ilerleme söz konusu değil. Yapmanız gereken ilerlemek...
    Devdıbını anlatacağım şarjım bitti geliyorum birazdan.
    ···
   tümünü göster