/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +13
    Zevk biz insanlara verilmiş bir lütuftur aq bunu boşuna harcamayın. Tıpkı hayatın ölümle sonlanacağı gibi aldığınız zevkte bir gün sonlanacak. Her zaman derim yarın yokmuş gibi yaşayın diye. Ama dozunda. Ben size bu illeti tamamen bırakın demiyorum, zaten buna kesinlikle karşıyım. Olabildiğince azaltmanıza yardımcı olup bu işi bilinçli yapmanızı sağlayacağım.

    Ferrelerin çirkin ve saçma mantığını anladığınızı düşünerek sizi biraz gerçek hayatla karşı karşıya bırakayım. Beyler kızlar masturbasyon yapıyor. (gülmeyin aq kaç tane masum dediğim kızdan duydum) Yapmayan da var ama çoğu biz erkeklerde olduğu gibi yapıyor. Ama onlar bilinçli yapıyorlar aq sizin gibi kıtlıktan çıkmışçasına asılmıyorlar. Çoğu düzenli yapıyor bu işi ki en sağlıklı olanı haftada 1 gün, gün içinde en fazla 3 kez yapmaktır. Bu işi yaparken de ferre izlemiyorlar aq. Arzuluyorlar.

    Çok yoğun bu işi yapanlara ve bu yazıyı okuyanlara sesleniyorum. Eğer bırakmaya karar verdiyseniz kesinlikle benim gibi aralıksız 1 ay devam etmeyin bu işe. Mal mısınız aq size vermiş bir şeyden o kadar uzun süre uzak durmak beyninizi yakar. Keza ben de oldu ilk entry de yazıyor. Aha dayıya sor.

    Kendinize göre azaltın bu süreyi, ve bu işi her yaptığınızda ferreleri kullanmak yerine canlı chat odalarını ya da ne bileyim tumblr da kendini parmaklayıp videosunu çeken kızları izleyin. Gerçek hayattan materyaller kullanın. Kurgulanmış saçma ferreleri değil. Gün geçtikçe gerçek hayata yaklaşacaksınız. Bu işin gerçek hayatta nasıl bir şey olduğunu anladığınızda zaten patladığınızda pişman olmak yerine bunu normal bişeymiş gibi karşılayacaksınız. Ve gün geçtikçe bu işi ihtiyacınız kalmayacak çünkü seveceğiniz birilerini bulmuş olacaksınız.

    Hiçbir şey aniden bırakılmaz. Bu süreç uzun ve zorlu bir süreç. Nasıl ki siz yıllarca yiyip kilo alıyor ve onu 3 ayda yakmaya çalışıyorsunuz ya. Hee işte yok öyle bir dünya. Hesaplayalım orta okulda başladık diyelim bu işe. Hadi 7. sınıf olsun. Lise sonda iyice azaldı dersek. 6 YIL!! Vay aq. Onca süre bu işi yap ve 1 ayda bırakmaya kalk. Manyak mısınız aq bünye kafayı yer. 6 ay da anca bırakılır...

    Son kısım (tavsiyeler) için birazdan geliyorum bi su içeyim..
    ···
   tümünü göster