/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    değil "daha bu milletin mına koyacağız" dese "daha bu milletin anasını avradını satılığa çuıkaracağız" denilse de para etmeyecek bir ülkeye yaşıyoruz maalesef. hipnoz edilmiş bir %50 var ki yapacak hiç bir şey yok artık.

    kimse kendini "ya adam gibi muhalefet yapan yok ki" filan demesin. kimin geldiği önemli değil, gelip ne yaptığı ne anlattığı da önemli değil, karşı tarafa ne zerk ettilerse bir tür akıl tutulması yaşıyorlar, üstelik "millliyetçi - muhafazakar - ulusalcı - demokratik" bir kitle olduklarına inandıkları için değişme olasılıkları da yok.
    ···
    1. 1.
      +1
      Belki bir şansımız vardır, Belki onları o kölelik uykusundan uyandırırız diye düşünüyorum ama zor hocam, Çok zor.. Konuştukca "Olsun akp otoban yaptı, köprü yaptı, ülkemizi (sözde) temsil eden 1150 odalı saray yaptı" diyorlar.
      ···
      1. 1.
        +2
        panpa söz hakkı istiyorum bu aralar savaş olayları boy göstermişken kalkıp karar değiştirmek mantıklı değil hele bi şu savaşlar ne olacaksa olsun bitsin kendimize gelelim ondan sonra herkes aslında hiçbirşey yapmadığının farkına varsın bütün gün futbol maçları madolarda takılan embesil gençlik mal mal it gibi lise birde okulu bırakıp sanayilere koşan aptal çocuklar daha 10 yaşında sevgili yapan hayasız kızlar erkekler desan zaten çoktan bohu yemişler edep yok haya yok namus yitik bana kalsa öncelikli derdimiz bunları anlamıyanların anlamasını sağlamak olmalı ki ardından adam düşünme kabiliyeti kazansın
        ···
   tümünü göster