/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13
    3- Bu ya beni koruyor ya bana musallat.

    Müzikle uğraşan bir gruptuk ve ufak tefek bir stüdyomuz vardı bahçelievler tarafında bir dükkanda. Bir sabah kalkıp oraya gittim yazdı. Deri koltuklarımız vardı dükkanda yattım bir tanesine uyumaya çalışıyorum ama hava o kadar sıcak ki koltuğa yapışıyorum resmen , uyku ile uyanıklık arasında sersemleşmiş haldeyim. Stüdyolarda kabin vardır , kabinin içi yalıtımlıdır ses çıkmaz. O ara bir arkadaşım ordan çıktı diğer arkadaşım ise diğer odadan bulunduğum yere girdi ve ikiside aynı anda durup bana baktı. Kıbıldamıyorlar konuşmuyorlar. Noldu olm dedim bunlara. Bunlar birbirine baktı. Olum noldu lan dedim. Bunlar bir birlerine sende gördünmü falan dediler. Yemin ederim ben örümcek falan sandım ( Korktuğum tek hayvandır ) yerimden fırladım. Tekrar sordum ne var diye , ikiside baş ucumda beyaz bir şey olduğunu ve onlar bakınca havalanıp kaybolduğunu söylediler.

    4. Son görüşüm ( Aslında görme değil hissetme )

    Ben aslında hayatta en çok cinlerden korkarım ancak nedense bu bana hiç korku vermiyordu. Neden bilmiorum hatta rahatlatıyordu beni hala onun beni o dönemler koruduğuna inanırım çünkü başım çok belalara bulaştı ama tek bi çizik bile almadan her şey istediğim şekilde neticelendi.

    Yavaş yavaş kış geliyordu. Hani uyku halindeyken biri odanızda ki ışığı açtığında hissedersiniz ve uyanırsınız ya. Uyuyorum yatağımda , ışığın açıldığını fark ettim ama gözlerimi açmadım , hani uzun süre kapalı tutunca ışıktan rahatsız olur bakamazsınız ya o sebepten açmadın. Annem köpeğe bakmaya gelmiştir dedim. Ve birinin bana aniden yaklaştığını hissetmemle yanağıma kocaman bi öpücük aldım. Hemen gözlerimi açtım ama ne odada biri var nede ışık yanıyor. Öyle korktum ki battaniyeyi kafama kadar çekip sabaha kadar uyuyamadım.

    Ve bunun sebebini öğrendim ;

    Arkadaşlar bizden önce bu evde oturan büyücü falanmış , şikayet üzerine polisler bunu alıp zütürünce evi boşaltmak zorunda kalmışlar sonrada biz evi bulup taşınmışız. Bunu ne ev sahibi bize söyledi ne de emlakçı. Sokağımızda bizim evimizde çok önce oturan bir esnaf var ona sordum siz varkende böyle şeyler oldumu diye , hayır bizden sonra orda böyle biri oturdu diye anlatmaya başladı. Zaten evi ilk tuttuğumuzda her kapıda tuhaf tuhaf arapça yazılar vardı kağıtlarda. Ve geçenlerde de annem ayakabılığın üst bölümünün arkasına sıkıştırılmış bir file sarımsak buldu.

    Bunun üstüne kendi inancıyla dualar falan okuttu annem , uzun süredir görmedik ve hissetmedik.

    Sadece bazı geceler köpeğim ( pitbull ) balkona çıkıp sanki içeri girmek isteyen biri varmış da onu engelliyormuş gibi hareketlerde bulunuyor ( hırlama kabarma vs )

    Okuduğunuz için teşekkür ederim , söz verdiğim gibi 3 partta bitirdim ve yalansız dolansız bir hikaye sundum. Kendinize iyi bakın panpalar başka başlıkta görüşmek üzere

    Not: Beklemeyin diye telefondan hızlı yazıyorum harf hataları için kusura bakmayın
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      saol la yazını beğendim panpa benimde başımda böyle bi dert varda yapacak başka bişeyimde yok onlarla yaşıyorum geceleri baya korkuyorum ama iyiyiz böyle ilham veriyorlar bana
      ···
    2. 2.
      +1
      ilham perini gibeyim
      ···
   tümünü göster