/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Kızla aramı soranlar olmuş anlatırım şimdi ama ondan önce şöyle bir durum söz konusu. Bu başlığa koyduğum resim tepki çekmiş. Haklısınız ama benim yapmak istediğim kızların masumiyetini ortaya koymak. Ayrıca en sevdiğim manken aq yüzünden başka hiçbir yerine bakamıyorum o kadar güzel..
    (bkz: güzel bi kız gördüğümde)
    Öte yandan bana bu işi aniden bırakmak daha iyi dediniz. Yapabiliyorsaniz yapın, eyvallah ama çok zor. Boş yere acı çekmeye ve bazı şeylerden ekgib kalmaya değmez. Siz bana uyun elinizden geldiğinde azaltarak bırakın. Özel taktik isteyen mesaj atabilir ya da buraya yazabilir.
    Kızla arama gelecek olursak beyler, derin bi yara var içimde o konuda. Kız cidden çok güzel. Ayrıca dediğim gibi masum ve yüzünün kızarması, saçları, dudak yapası vs tamamen bana hitap ediyor. Öte yandan goren çoğu kişi kızı beğenmedi. Zevk meselesi tabi saygı duymak lazım. Kızla çok saçma bir şekilde tanıştık. O yüzden en başında olmayacağını bildiğimden oldu bunlar. Ayrıca şuana kadar karşılaştığım hiçbir kız kendini bana sevdirtmediğinden, her ne kadar ben sevmek istesem de, uğraşmak istemedim aq. Saçma salak davranışlarıma rağmen benim iyiliğimi düşünüp sürekli arkadaş olmayı diretmesi işin cabası. Bilmiyorum belki de etkilenmiştir benden veya etrafında olmamı istiyordur ama ben değiştim beyler. Kimsenin peşinden koşmam. Sadece bana değer verdiğini hissettiğim insanlar için ölme cesaretini alırım. Ve evet beyler sevipte karşılık bulamamak bir nevi ölmektir. Ama düştüğümüz gibi kalkmasınıda biliriz. Aynen bu başlıkta olduğu gibi.
    işin özü daha önce de dediğim gibi kızı nereden eklesem kabul ediyor. Bazen bana baktığını görüyorum, rehberinden sil diyip ona çıkışmama ve ona uzun süredir mesaj atmama rağmen hala silmemiș rehberinde. Hatta onu sildiğime dair bi ekran görüntüsü de attım ama yok hala silmedi. Yani beyler bu kız benim hayatımda, benim olmalı dediğim doya doya sarılmak istediğim ilk kız. Ama son olmayacak çünkü kendi kaybetti. Hayatımda yediğim ilk friendzonu u da unutamam tabi ama hayatımdaki ilk kız değil kendisi. Bana bu iyiliği yaptığı için bazen rüyalarıma giriyor. Rüyalarımda normal şekilde konuşup güzelce dostça sohbet ediyoruz. Ama bunlar hep hayatın cilveleri... Duygusal olmanın da zararlı var gençler..
    ···
   tümünü göster