/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +26 -1
    Partları uzun atıyorum isterseniz kısaltayım hem sıkılmazsınız da ama ben bu analizli olan kısımları düşünmeyi de yazmayı da çok severim eminim okumayı sevenler de vardır.

    Cümleyi kestiğindeki yüz ifadesi nötr dü beyler. Yani ne ben huuryum şimdi seninle onu aldatcam der gibi gülecen gamzeli cilveli ne de umrumda değilsin der gibi soğuk ve boş değildi. Yani söylediklerini ve durumu ciddiye aldığını gösteren bir ifadeydi diyebilirim.

    E:(anlayışlı bir yüz ifadesiyle beraber) tamam
    D:ha bi de ben sana mesaj atmadan yazma bana (bunu söylerken de samimiydi ve ciddiydi beyler ve bende artık bitirmek istediği bir ilişkisi olduğunu düşünmeye başladım)

    Ve evet ayrılma vakti gelmişti artık ayaklandık
    D:tanıştığımıza memnum oldum görüşürüz (yine gamzeli gülümsemeden bir tutam yolladı bana bir sonraki görüşmemize kadar idare etmem için. Ve bonus olarak bir de el salladı)
    B:görüşürüz (beyler napıyım ayrılırken gerildim biraz onun için ben de memnun oldum diyemedim belki bu damlanın eski sevgilime benziyor olmasıyla ilişkili olabilir kendimi tam olarak yeni birisiyle tanışmış gibi hissetmiyordum çünkü. Ve tabi yine anlayışlı fakat biraz daha dingin ve sabırlı bir yüz ifadem vardı)

    az yorum atın beyler muhabbet olsun diye yazıyorum
    ···
   tümünü göster