/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 176.
    +48 -4
    Son part ---#####

    Hani benim iki gece beklediğim mesaj vardı ya o mesaj asla gelmeyecekti. Tam 36 saat önce yaptığı konuşmada bunu söylemişti bana aslında. Yani ben sana mesaj atmadan bana yazma demesindeki asıl mana: Bi kere yazdın iki üç ay önce ses çıkarmadım şimdi tekrar yazıyorsun artık seninle yüzyüze konuşmam gerekiyordu. Fakat bunu kibar bir şekilde yapmam gerekiyordu. Onun için bu yolu tercih ettim ortdıbını ona göre hazırladım demek istemişti aslında.
    Hatta belki de hani o yarıda kestiği cümle var ya, belki o sessizlikte benim bunları anlamamı beklemişti benden beyler. Bana hiç bir zaman mesaj atmayacağı için otomatik olarak tekrar konuşmayacaktık. ikinci sabah da metroda arkasını dönerek bunu anlatmak istemişti belki yaptıkları kezo kız taktiği değildi.

    . Size tavsiyem detaylara çok takılmayıp büyük resmi görmeye çalışmanız (detaylar önemli ama arada kafanızı kaldırın büyük resmi görmek için), sevgilisi olan kızlara yazmayın bir de. Amk yemin ederim kan çıkardı damla aldatsaydı ve sevgilisi öğrenseydi. Ciddi mevzular bunlar şakaya gelmez. En azından ilk 36 saatte...

    Son... *
    ···
    1. 1.
      +25
      Kardeşim zaten sevgilim var dediği an orada işi bitirip edebiyat yapmiyacaktin NOKTA KOM
      ···
    2. 2.
      +27
      Vay mk salagı 2 ay önce gibtiri yemiş 36 saat önce sanıyo
      ···
      1. 1.
        +1
        Hiçbir kadın gibtiri yabıştırmaz. yemesine yemişsin de ayrıldığında nasıl senin otostopun oluyor bak gör.
        ···
    3. 3.
      -1
      Ay bi garip oldum amk
      ···
      1. 1.
        0
        o bayan sen misin yoksa
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster